Life

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, dificultăți în a doua sarcină. Vedeta nu mai poate merge: „Am probleme cu oasele la picioare”

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii are probleme în a doua sarcină. Vedeta a spus că merge cu greu pentru că are probleme la oase.
21.12.2022 | 08:03
Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii dificultati in a doua sarcina Vedeta nu mai poate merge Am probleme cu oasele la picioare
Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, probleme în a doua sarcină Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii are probleme din cauza sarcinii. Aceasta nu mai poate să meargă.

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, probleme în a doua sarcină

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii a mărturisit că are probleme cu oasele de la picioare și din această cauză nu mai poate merge.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la faimoasa emisiune a mai spus că nu poate să stea nicicum confortabil din această cauză, nici măcar întinsă în pat pentru că tot are dureri.

Desigur că Nicoleta Dragne a mers la medic pentru a vedea ce se întâmplă cu ea, iar specialiștii i-au spus că corpul ei se pregătește să aducă pe lume un copil și de aceea există aceste reacții mai dure.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Nicoleta Dragne a spus că nu a avut astfel de probleme la prima sarcină și chiar s-a speriat la început pentru că nu știa ce să facă și de ce are dureri.

”Am probleme cu oasele la picioare, nu pot să mai merg, asta e singura problemă.

Nu pot să stau în fund, dacă stau întinsă mă doare și întinsă, medicii spun că se pregătește corpul pentru naștere, dar așa ceva n-am avut la prima sarcină. Dacă nu te-ai mai lovit de asta nu știi ce să faci”, a spus Nicoleta Dragne, conform pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Nicoleta Dragne de Revelion

Inclusiv planurile de sărbători ale fostei ispite de la Insula Iubirii sunt date peste cap de sarcină și de problemele pe care le-a întâmpinat.

Aceasta ar trebui să meargă la un restaurant cu iubitul ei și niște prietenii, dar nu știe cât va rezista din cauza durerilor de picioare și a faptului că nu mai poate merge.

ADVERTISEMENT

”De Revelion vom merge la un restaurant cu familia și prietenii, eu să văd, spun că merg, dar probabil voi sta și eu acolo 30 de minute, că serios, nu pot să mai stau în picioare, să merg, iar apoi fug repede acasă”, a spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT