Life

Nicoleta Dragne, răspuns tăios pentru Oana Zăvoranu. Fosta ispită intervine în scandalul momentului

22.11.2020 | 14:49
Nicoleta Dragne raspuns taios pentru Oana Zavoranu Fosta ispita intervine in scandalul momentului
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, se implică în scandalul dintre Oana Zăvoranu și influencerele din țara noastră, venind cu un răspuns tăios la adresa actriței din serialul „Sacrificiul”. 

Vedeta show-ului de la Antena 1 s-a arătat revoltată de atitudinea actriței, fiind de părere că fosta soție a lui Pepe „se plictisește” grav dacă a ajuns să arunce cu noroi în unele vedete doar pentru simplu fapt că acestea fac bani mulțumită rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Nicoleta Dragne sare în apărarea personalităților autohtone care muncesc în mediul online, mai ales că nu este vorba de un serviciu obișnuit și necesită ore întregi de implicare și efort personal.

Nicoleta Dragne, replică acidă la adresa Oanei Zăvoranu

Am văzut anumite postări ale unor persoane, sunt de râsu′-plânsu′! Trebuie să te plictisești grav ca să faci așa ceva, dar ce mi se pare mie cel mai frapant, nu că se plictisește, sunt oamenii. Oamenii cum încurajează răutatea.

ADVERTISEMENT

Îmi trimisese o fată că X-lică se ia de influenceri, credea că am vreo problemă cu influencerii. Mă uitam că persoana respectivă (face referire la Oana Zăvoranu, n. red.) posta pe story mesaje de la oameni și le terfelea pe influencerele acestea, le făcea «mocangiste» și așa mai departe.

Îi trimisese cineva un mesaj despre Ceușan, că se droghează, că face… Nu poți să postezi un asemenea mesaj fără să știi dacă e adevărat sau nu doar pentru că ți-a trimis cineva ceva.

ADVERTISEMENT

Poate e unul care a vrut să o ardă și nu a putut și inventează chestii!”, a spus Nicoleta Dragne despre scandalul momentului, relatează cancan.ro.

În altă ordine de idei, fosta ispită de la Insula Iubirii sare în apărarea Alinei Ceușan despre care are numai cuvinte de laudă. Tânăra a ținut să sublinieze faptul că fiecare alege ce vrea să facă în viață, mai ales că munca depusă de influenceri nu este una ușoară.

ADVERTISEMENT

„Cum poți să arunci cu ceva într-un om și să faci asta? Că, până la urmă, Alina este un om care muncește. Pe partea ei. Unii merg la bancă, alții fac online. Mie nu mi se pare simplă treaba, nu e ușor. Mai ales când ai și copil, chiar dacă ai ajutor.

Chiar dacă ai ajutor, te trezești noaptea, îi dai să mănânce, nu ai niciun chef să te trezești de dimineață, să îți faci bucle, să stai pe story, sunt multe chestii din astea… Și ea le face, și le face chiar mișto. Mi-ar plăcea să am energia ei, dar uite că nu pot”, a completat fosta vedetă de la Antena 1.

Nicoleta Dragne laudă ascensiunea Adelinei Pestrițu: ”Bravo!”

Nicoleta Dragne este și de partea Adelinei Pestrițu, fiind de părere că fosta soție a lui Liviu Vârciu a evoluat extrem de mult în ultimii ani. Frumoasa brunetă și-a depășit condiția și a ajuns de la dansatoare în cluburi în Ibiza un nume cunoscut în online.

Fosta ispită de la Insula Iubirii laudă puterea de caracter și voința brunetei, Adelina Pestrițu fiind un exemplu real că se poate evolua dacă îți dorești să faci asta.

Sau ce spunea despre Pestrițu. Că a fost o dansatoare pe cuburi, în Ibiza. Pentru mine Adelina Pestrițu este exemplul real că poți să avansezi în viață, că poți să îți depășești nivelul, că nu trebuie să rămâi o dansatoare. Dacă ai șansa și poți să ajungi mai sus, bravo!”, a mai spus Nicoleta Dragne.

ADVERTISEMENT