Life

Nicoleta Luciu, o nouă operație estetică. Ce procedură a ales vedeta

01.10.2020 | 21:03
Nicoleta Luciu o noua operatie estetica Ce procedura a ales vedeta
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu (40 de ani) a dispărut din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu se menține în formă maximă. Fosta vedetă Playboy are grijă să arate impecabil, motiv pentru care trece pragul cabinetelor estetice ori de câte ori simte nevoia.

Frumoasa brunetă s-a filmat în cabinetului unui estetician extrem de renumit în București, dezvăluind ce procedură urmează să facă. Mai exact, concurenta din show-ul moderat de Nea Mărin a ales o rejuvenare facială, un tratament cosmetic pentru întinerirea tenului.

ADVERTISEMENT

Procedura folosește acid hialuronic și botox, substanțe care au rolul de a reda elasticitatea pielii de pe față sau pentru a îndepărta ridurile profunde și de expresie. Concret, Nicoleta Luciu își dorește să fie mai tânără decât vârsta pe care o are în buletin.

Nicoleta Luciu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce tratament a ales

„Am venit pentru o reîntinerire a tenului. Ce facem astăzi”, i-a spus vedeta medicului care a explicat ce substanțe folosește și care sunt rolurile pe care le joacă acestea la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

„Bine că am lămurit acest aspect. La ce perioadă se face botox-ul?”, este o altă curiozitate de-a Nicoletei Luciu, în timp ce se află în cabinetul doctorului.

Frumoasa brunetă a mărturisit că nu este la prima procedură de acest gen, având deja la activ 3 tratamente de întinerire a tenului. Mai exact, ultima intervenție a avut loc în urmă cu un an și jumătate, iar anterior a mai realizat altele două.

ADVERTISEMENT

Medicul a explicat ce se întâmplă în situația în care vedetele realizează acest tip de tratament la intervale mici de timp. În cazul în care rejuvenarea este efectuată la 4-6 luni, atunci pacientul rămâne cu fața ușor „înghețată” și nu poate arăta mirare și supărare.

„De râs poate râde orice și se vede. Nu poate să arate mirare și supărare, astea sunt cele două lucrurile pe care le putem bloca. Nu toată lumea vrea să arate supărat”, a spus esteticianul în filmarea postată de vedetă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a fost însoțită de sora sa, Iuliana, care a susținut-o la fiecare înțepătură a tratamentului care o va întineri pe frumoasa brunetă.

View this post on Instagram

Rejuvenare faciala la dr Calin Dobos @drdoboscalin

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

ADVERTISEMENT