Life

Ce afaceri are, de fapt, soțul Nicoletei Luciu. Cum a reușit afaceristul să se îmbogățească

Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, este un om de afaceri prosper, care a reușit să se îmbogățească și mai mult de la venirea pandemiei de coronavirus.
16.01.2022 | 11:04
Ce afaceri are de fapt sotul Nicoletei Luciu Cum a reusit afaceristul sa se imbogateasca
Zsolt Csergo, avere impresionantă. Câți bani are soțul Nicoletei Luciu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Milionarul din Miercurea Ciuc, pentru care fosta asistentă TV a renunțat la televiziune, are mai multe afaceri, în special în domeniul imobiliar și al jocurilor de noroc. Este unul dintre principalii importatori de slot-machines din România.

De asemenea, soțul Nicoletei Luciu este proprietarul unei afaceri imobiliare de succes, mai ales de când a venit pandemia. Zsolt Casergo a reușit să construiască enorm în ultima perioadă, iar recent a inaugurat al treilea cartier de blocuri.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri are una dintre cele mai importante investiții din Odorheiul Secuiesc, precum și ale locuințe ridicate în Miercurea Ciuc și Sfântul Gheorghe. În ultimii 15 ani a construit circa 500 de spații de locuit.

Zsolt Csergo, avere impresionantă. Câți bani are soțul Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu are un soț milionar, averea acestuia fiind cotată la 60 de milioane de euro în anul 2012. De atunci banii au sporit în familia vedetei, care se bucură de un statut important în Miercurea Ciuc unde locuiește de ani buni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, compania deținută de Zsolt Csergo și-a dublat cifra de afaceri în 2020, față de anul precedent. Așadar, a crescut de la 10,7 milioane de lei la 18,5 milioane de lei.

Totodată, profitul firmei a fost triplat și a ajuns de la 2,5 milioane de lei la 6,7 milioane de lei, fosta vedetă Playboy bucurându-se de o viață de lux alături de partenerul de viață și cei patru copii.

ADVERTISEMENT

În 2020, în plină pandemie de coronavirus, Zsolt Csergo avea 29 de angajați, cu 10 mai mult față de 2019 ceea ce înseamnă că afacerile sale au prosperat în ciuda virusului din China, care a blocat multe afaceri.

„Am început în 1995. Aveam doar două aparate de joc într-un bar din Miercurea Ciu În 1998 am început şi o primă afacere în domeniul cazinourilor în Bucureşti, cu o ruletă într-un cazinou din Piaţa Victoriei.

ADVERTISEMENT

Le-am pornit pe rând, una câte una, acum sunt 15 săli deschise în decurs de 5 ani. Sunt implicat şi la cazinouri din Bucuresti pe partea de sloturi pe care le operează cazinoul şi sunt asociat şi în cazinoul de la Iaşi”, spunea afaceristul în urmă cu ceva timp, conform money.ro.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, căsnicie pe butuci? Ce a declarat vedeta

Pe de altă parte, milionarul are și datorii în valoare de 3,5 milioane de lei și creanțe de 2,5 milioane lei. Chiar și așa soțul frumoasei brunete Nicoleta Luciu are o avere impresionantă.

Bărbatul este cel care a convins-o pe vedetă să renunțe la lumina reflectoarelor și să se stabilească definitiv la Miercurea Ciuc, acolo unde se ocupă de creșterea și educarea copiilor.

Recent, au apărut zvonuri conform cărora bruneta ar fi divorțat de partenerul de viață, însă Nicoleta Luciu a negat vehement că ar avea probleme în mariaj. În trecut, a trecut peste infidelitățile soțului.

ADVERTISEMENT