Life

Nicoleta Nucă și-a dezvăluit secretele din trecut: “Am acceptat prea multe”

09.03.2021 | 11:46
Nicoleta Nuca sia dezvaluit secretele din trecut Am acceptat prea multe
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a fost invitată astăzi la Antena 1, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. După ce a revenit cu o piesă de succes, “Fata din oglindă”, cântăreața a venit să își promoveze melodia. Cu această ocazie, și-a deschis și sufletul în fața lui Răzvan Simion.

Și prezentatorul TV știe cum este industria muzicală din România, având experiența de manager al Lidiei Buble, așa că a putut înțelege mult mai bine sentimentele Nicoletei Nucă. După o perioadă în care a făcut compromisuri, acum artista a decis să se implice mai mult în procesul creativ din studio.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a devenit celebră după apariția în emisiunea X Factor. Este considerată de către mulți români drept fostul concurent cu cel mai mare succes în urma lansării în acest show. Piesa cea nouă este inspirată chiar din niște momente trăite în realitate de Nicoleta.

Ce a dezvăluit Nicoleta Nucă despre trecutul ei

După ce a ajuns în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, frumoasa cântăreață a povestit că are un regret legat de trecutul ei: faptul că a acceptat prea multe din partea celor care au rănit-o. Nu a specificat dacă este vorba despre planul profesional sau sentimental, dar a ales să folosească această durere pentru a crea o piesă de suflet.

ADVERTISEMENT

“Am făcut prea multe compromisuri, cred că toți am făcut asta, dar contează dozajul. La un moment dat am acceptat prea multe. Sunt o femeie puternică. A și stat piesa pe radio foarte mult timp, ceva fără precedent pentru perioada respectivă. (n.r. despre melodia lansată după X Factor)

Mi-am dorit ca piesa asta (n.r. Fata din oglindă) să nu fie exemplul clasic cu cineva care să scrie o piesă pentru tine, mi-am dorit ca artistul să fie implicat. Lucrează ca artistul să lucreze împreună cu compozitorii”, a mărturisit Nicoleta Nucă, la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT
nicoleta nuca razvan simion
Nicoleta Nucă s-a destăinuit în fața lui Răzvan Simion. Sursă foto: Captură Antena 1

Fata din oglindă este o melodie inspirată din experiențele reale ale artistei

După ce a trecut prin niște schimbări importante în ultimii ani, acum Nicoleta Nucă simte că și-a regăsit vocea, dar și că poate face lucrurile așa cum își dorește. S-a implicat mai mult în procesul de creație și a scos pe piață o piesă cu care i-a cucerit pe fani.

«Fata din oglindă» este cea mai dragă piesă dintre toate pe care le-am lansat pentru că este una foarte personală, dar și pentru că m-am implicat foarte mult și am scris-o împreună cu Andrei Prodan, compozitorul primului meu single, «Nu sunt». Piesa asta este o oglindire a sufletului și a vieții mele din ultimii șase ani și este într-adevăr o poveste tristă, dar și una plină de speranță.

ADVERTISEMENT

Ne-am întâlnit într-o zi la Brașov, la Andrei Prodan la studio și după ce i-am relatat povestea mea, am construit împreună «Fata din oglindă». Cred că a ieșit o melodie extraordinară, cu o încărcătură emoțională foarte mare. Îmi doresc și sper că atunci când oamenii o vor asculta, să se lase pătrunși prin intermediul vocii mele de fiecare vers al piesei, a povestit recent artista.

ADVERTISEMENT