Life

Nicoleta Voicu, decizie radicală. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a făcut anunţul: “Am renunţat”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a luat o decizie radicală în vara care tocmai s-a încheiat. Cântăreața de muzică populară a făcut de curând anunțul.
05.09.2022 | 07:15
Nicoleta Voicu decizie radicala Fosta iubita a lui Gheorghe Turda a facut anuntul Am renuntat
Ce decizie a luat Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda. Sursa foto: facebook/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu (50 ani), fosta iubită a renumitului interpret de folclor, Gheorghe Turda, a oferit noi detalii despre viața ei. Cântăreața a spus ce decizie bună a luat pentru viitorul său.

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, decizie în favoarea ei

Nicoleta Voicu a dezvăluit că în vara aceasta a hotărât să renunțe la impresarii interesați doar de profitul propriu, dar și să cânte pentru anumite persoane care au solicitat-o la evenimente.

ADVERTISEMENT

Solista de folclor se simte acum mai împăcată cu sine, mai liniștită, echilibrată și a obținut ”un bagaj artistic profesional solid” conform cuvintelor sale.

”Vara aceasta am selectat și oamenii care m-au solicitat pentru diverse evenimente. Am renunțat la impresarii care mă vor pentru comercial, care nu țin cont de calitatea artistică și merg pe profitul lor financiar acolo unde primează interesul lor.

ADVERTISEMENT

Prin asta am obținut o liniște, un echilibru, un bagaj artistic profesional solid și sunt pregătită să merg la drum cu toate bagajele făcute”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Click!

Nicoleta Voicu tânjește după un concediu. Cântăreața și-a pus bani deoparte

Artista a mai dezvăluit că și-a făcut și rezerve de bani, pentru a nu se mai confrunta cu situații neprevăzute din punct de vedere financiar. De altfel, tânjește după un concediu, pe care nu și l-ar mai fi luat de șapte ani, de când a divorțat.

ADVERTISEMENT

 ” (…) Viața asta m-a învățat că cea mai bună cafea este cea pe care mi-o cumpăr singură, iar acest lucru a reușit să mă determine să fiu mai chibzuită cu banii și să nu mai merg pe nisipuri mișcătoare (…)”, a mai completat interpreta pentru sursa menționată.

Nicoleta Voicu este o prezență mai activă în lumea showbizului după ce a avut o relație cu artistul Gheorghe Turda. Cei doi s-au despărțit în 2019, dar separarea nu a fost una tocmai pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Gheorghe Turda și-a acuzat fosta parteneră că a profitat de banii lui, iar aceasta chiar a apelat la poliție, pentru că o suna cu număr privat noaptea.

ADVERTISEMENT