Life

Nicoleta Voicu, marea absentă de la cununia fiului. Motivul pentru care artista a refuzat să meargă la eveniment

Nicoleta Voicu nu a fost la cununia fiului. De ce a luat renumita cântăreață de muzică populară această decizie surprinzătoare.
28.10.2022 | 12:25
Nicoleta Voicu marea absenta de la cununia fiului Motivul pentru care artista a refuzat sa mearga la eveniment
Nicoleta Voicu nu a mers la cununia fiului. De ce a luat cântăreața această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista a fost marea absentă de la cununia civilă a unicului său copil. Motivul pentru care interpreta a refuzat să meargă la eveniment, după ce o perioadă destul de lungă nu a avut o relație foarte bună cu acesta.

Nicoleta Voicu nu a fost la cununia fiului. De ce a luat cântăreața această decizie

Nicoleta Voicu a refuzat să se prezinte la cununia civilă a fiului său din cauza unui incident minor. Cântăreața de muzică populară a fost renegată de bărbat după ce a postat un mesaj în social media prin care-și exprima bucuria.

ADVERTISEMENT

Din păcate, băiatul artistei nu a fost de aceeași părere, ba dimpotrivă s-a arătat deranjat. Vedeta a purtat o discuție pe marginea acestui subiect, precizând că a rămas cu un gust amar din cauza limbajului folosit de fiul său.

„A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, că orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv »Am ajuns și soacra mare».

ADVERTISEMENT

Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de las apariția articolului și am primit un telefon.

Fiul meu s-a arătat supărat pentru postarea făcută. Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor.

ADVERTISEMENT

E una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el”, a explicat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu și fiul, din nou certați

Nicoleta Voicu și fiul sunt din nou certați, după ce s-au împăcat în urmă cu câteva luni. Interpreta de muzică populară și băiatul nu și-au vorbit o vreme destul de lungă tot din cauza unui eveniment foarte mic.

ADVERTISEMENT

Solista a mărturisit că unicul său copil a refuzat să-i cumpere un tort pentru ziua de naștere, care este sărbătorită în luna februarie, pe motiv că este foarte scump.

ADVERTISEMENT