Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolo Napoli, gestul care a șocat tot fotbalul românesc. „A făcut poze ca să-l enerveze pe Mititelu. Probabil a cedat drepturile de imagine”

Gestul lui Nicolo Napoli de dinaintea derby-ului FC U - Universitatea Craiova 1-2 a stârnit hohote de râs. Înainte de începerea meciului, antrenorul italian făcea poze.
12.03.2024 | 08:30
Nicolo Napoli gestul care a socat tot fotbalul romanesc A facut poze ca sal enerveze pe Mititelu Probabil a cedat drepturile de imagine
Nicolo Napoli, gestul care a șocat tot fotbalul românesc. „A făcut poze ca să-l enerveze pe Mititelu. Probabil a cedat drepturile de imagine”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a debutat cu stângul la FC U Craiova 1948. Echipa la care s-a întors pentru a zecea oară ca antrenor a pierdut cu 1-2 derby-ul cu Universitatea Craiova. Înaintea meciului, tehnicianul italian a fost surprins făcânde poze la galerie.

Gestul lui Nicolo Napoli, analizat la virgulă. Antrenorul italian făcea poze înainte de FC U – Universitatea Craiova

(n.r. – Cum să înceapă meciul și tu, Napoli, să faci poze?) A vrut să fie puțin mai detașat, cine știe? Nu mai prinsese de mult o atmosferă cum a fost ieri la Craiova. A fost o atmosferă frumoasă aseară, animată. Îi plăcea coregrafia. Voia și el să rezolve cubul”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

„Poate îi place pe social media și vrea să îi crească Instagramul”, a intervenit, ironic, Giani Kiriță. „Eu, dacă eram patron, îl chemam și îl dădeam afară a zecea oară. Omul cred că vrea să intre în cartea recordurilor. Cred că a făcut poze să îl enerveze pe Mititelu”, a adăugat Horia Ivanovici.

La cum trăiam meciurile, nici nu vedeam coregrafia”

(n.r. – E amatorism ăsta?) Nu pun etichete. Începuse meciul? (n.r. – Atunci s-a dat lovitura de începere) A zis ‘Hai, mă, că primele minute nu contează’. Nu am mai văzut, dar el e mai detașat. Eu la cum trăiam meciurile nici nu vedeam coregrafia”, a adăugat fostul președinte al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„La atâtea veniri, atâtea plecări, acum a vrut să își crească omul contul de Instagram”, a mai spus Kiriță. „E ultima (n.r. fotografie), s-a amuzat și Bănel Nicoliță.

(n.r. – La o echipă profesionistă te dădea afară?) Instant. Eu l-am avut pe Galtier, care a luat campionatul în Franța”, a mai spus Bănel.

ADVERTISEMENT

„A cedat drepturile de imagine, ca Ancelotti”

FC U Craiova a terminat la retrogradare sezonul regualt, pe loc de baraj, 14. Echipa lui Mititelu are 31 de puncte, cu unul mai puțin decât Politehnica Iași.

„E de înțeles. Am impresia că venind a zecea oară nu s-a înțeles la contract Nicolo Napoli și așa a cedat drepturile de imagine, ca la Ancelotti. Și cedându-i drepturile de imagine, trebuie omul să se ocupe și de imagine.

ADVERTISEMENT

Iar acum e un trend. Trebuie să faci ce vrea galeria. Dacă galeria a făcut o scenografie, trebuie să vezi că apreciezi. Înainte de meci se duc, după meci stau cu capetele plecate.

Prima ședință nu e nici cu antrenorul, nici cu președintele, prima ședință e cu galeria. Acolo trebuie să fii, cu capul plecat sau să te urci pe garduri. Unii în genunchi”, a declarat și Andrei Vochin.

Cum e posibil ca Nicolo Napoli SA FACA POZE pe banca?! | DEZBATERE INCINSA

ADVERTISEMENT