Sport

Nicolo Napoli nu vrea jumătăți de măsură la finala Sepsi – FC U Craiova: „Mergem la victorie”

Nicolo Napoli nu cântărește cu jumătăți de măsură finala de play-off Sepsi - FC U Craiova 1948. Antrenorul oltenilor a mărturisit că echipa sa va lupta pentru victorie.
15.03.2023 | 17:28
Nicolo Napoli nu vrea jumatati de masura la finala Sepsi  FC U Craiova Mergem la victorie
Nicolo Napoli nu acceptă jumătăți de măsură în duelul decisiv pentru play-off Sepsi - FC U Craiova 1948. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sepsi și FC U Craiova 1948 joacă ultimul meci al sezonului regular din SuperLiga, joi, 16 martie, de la ora 21:00. Miza partidei de la Sf. Gheorghe este uriașă pentru că ambele formații au șansa să se califice în play-off. Nicolo Napoli nu se așteaptă la o primire ostilă din partea suporterilor covăsneni.

Nicolo Napoli și FC U Craiova 1948 merg la victorie în meciul decisiv cu Sepsi pentru play-off: „Avem nevoie”

Deși FC U Craiova 1948 va accede în play-off-ul SuperLigii de pe locul șase și cu un rezultat de egalitate, Nicolo Napoli a mărturisit în cadrul unei conferințe de presă că oltenii vor să obțină victoria în meciul care va fi arbitrat de Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei finanțate de Adrian Mititelu, care le-a promis primă jucătorilor, nu crede că FC U Craiova 1948 va fi primită cu dușmănie la Sf. Gheorghe, după scandalul imens provocat, din cauza incidentelor xenofobe ale ultrașilor olteni de la finalul lunii ianuarie.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Este ultimul meci, băieţii sunt pregătiţi şi vreau să avem un joc foarte bun, mergem acolo să câştigăm. Este o finală, trebuie să ne întoarcem cu trei puncte de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Normal că mergem la victorie, noi mereu mergem să câştigăm meciul. Acum e unul special şi avem nevoie să câştigăm, fără egal. Nu cred că vom fi întâmpinaţi cu ostilitate. Avem nevoie să facem un meci bun pentru a ne califica în play-off”, a declarat Nicolo Napoli.

Aurelian Chițu, conștient de dificultatea partidei cu Sepsi: „Avem o şansă unică”

Aurelian Chițu, golgheterul celor de la FC U Craiova 1948 în SuperLiga, la egalitate cu Bahassa și Ganea (4 goluri), a prefațat duelul decisiv pentru play-off cu Sepsi. Atacantul oltenilor este convins că ambele echipe vor evolua cu ambiție și că rezultatul va fi un meci extrem de spectaculos.

ADVERTISEMENT

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Noi am făcut ca echipa să ajungă în această poziţie şi sper să reuşim calificarea. Nu ai cum să te gândeşti la meci egal. Eu cred că avem o şansă mare. Nu ştiu câtă lume credea că ne putem califica în play-off, acum avem o şansă unică.

Trebuie să mergem cu încredere şi să câştigăm. Mă aştept ca Sepsi să joace cu foarte mare ambiţie, aşa cum vom juca şi noi, va fi un meci foarte frumos cred eu”, au fost cuvintele lui Aurelian Chițu, înaintea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli nu se va putea baza pe William Baeten în meciul decisiv Sepsi – FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli l-a pierdut pentru duelul de la Sf. Gheorghe pe William Baeten, unul dintre jucătorii în formă ai oltenilor, dar și unul dintre jucătorii preferați ai lui Adrian Mititelu. Fotbalistul belgian s-a accidentat grav în prima repriză a meciului cu Hermannstadt, scor 0-1 în etapa 30 din SuperLiga.

Baeten va sta departe de gazon aproximativ o lună și jumătate. „Baeten, din păcate, o lună și jumătate este «pa»! Nu are fisură, e o fractură la un oscior acolo… Laba piciorului… Exact ce a avut și Bauza când l-a accidentat Dawa”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

Meciul restant din etapa a 23-a dintre Sepsi și FC U Craiova a fost întrerupt la scorul de 0-0 în minutul 26 de Andrei Chivulete pentru scandările xenofobe ale ultrașilor Peluzei Sud 97. După ce Comisia de Disciplină a hotărât victoria echipei lui Cristiano Bergodi la „masa verde”, oltenii au făcut apel și au avut câștig de cauză. Comisia de Recurs a întors decizia și a dat verdictul potrivit căruia meciul se va rejuca din minutul 1.

ADVERTISEMENT