Sport

Nicolo Napoli, strigăt de disperare din cauza situației în care se află FC U Craiova: „Jucătorii sunt aici, dar nu pot să-i bag în teren!”. Exclusiv

Nicolo Napoli, antrenorul celor de la FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre greutățile cu care se confruntă formația olteană, din cauza interdicției la transferuri.
03.02.2022 | 17:20
Nicolo Napoli strigat de disperare din cauza situatiei in care se afla FC U Craiova Jucatorii sunt aici dar nu pot sai bag in teren Exclusiv
Nicolo Napoli, antrenorul celor de la FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre greutățile cu care se confruntă formația olteană, din cauza interdicției la transferuri
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri din partea FIFA, din cauza unor restanțe salariale față de mai mulți jucători, din urmă cu zece ani.

În această iarnă, trupa lui Nicolo Napoli i-a transferat pe Aurelian Chițu și Gabriel Enache, însă aceștia nu pot fi legitimați.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, strigăt de disperare din cauza situației în care se află FC U Craiova

Tehnicianul italian s-a arătat foarte afectat de faptul că FC U Craiova nu-și poate folosi noile achiziții și susține că speră ca interdicția la transferuri să fie ridicată cât mai repede.

Totodată, Napoli speră ca echipa sa să facă un meci bun în confruntarea cu FCSB, din etapa viitoare din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Cu FC Argeș, băieții au făcut un meci foarte bun. Sperăm să menținem ritmul acesta. Mergem la FCSB și vom încerca să facem un meci bun.

Îi avem pe Chițu și Enache, dar nu ne putem baza pe ei. E posibil să mai aducem un fotbalist. Nu știu dacă și când se va scăpa de interdicția la transferuri.

ADVERTISEMENT

Sperăm să scăpăm cât mai repede, pentru că avem nevoie de fotbaliști. Jucătorii sunt aici, dar nu pot să-i bag în teren. E greu, și pentru noi, și pentru ei. Încercăm să scăpăm de retrogradare, ăsta este obiectivul nostru”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FC U Craiova, victorie neașteptată cu FC Argeș

În etapa care tocmai s-a încheiat, FC U Craiova a obținut o victorie neașteptată în fața celor de la FC Argeș, scor 1-0, prin golul lui Sekou Sidibe. Aceasta este prima victorie obținută de formația olteană, după revenirea lui Nicolo Napoli în Bănie.

ADVERTISEMENT

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 22 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

FC U Craiova va da piept cu FCSB

În următoarea etapă de campionat, trupa lui Nicolo Napoli va avea un meci de foc, în deplasare, contra celor de la FCSB, care se luptă pentru câștigarea titlului de campioană.

Meciul de pe stadionul „Arena Națională” va avea loc duminică, de la ora 19:55.

  • 7.27 milioane de euro este cota lotului celor de la FC U Craiova, conform transfermarkt.com
  • 59 de ani are Nicolo Napoli

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT