Sport

Nicolo Zaniolo, ținta fanilor furioși ai Speziei. Jucătorul, amenințat prin mesaje scrise în școala surorii sale

Nicolo Zaniolo a fost decisiv în victoria Romei pe terenul Speziei, iar acest lucru i-a înfuriat pe fanii gazdelor care l-au amenințat prin mesaje pe jucătorul lui Jose Mourinho.
01.03.2022 | 17:13
Nicolo Zaniolo tinta fanilor furiosi ai Speziei Jucatorul amenintat prin mesaje scrise in scoala surorii sale
Nicolo Zaniolo a fost decisiv în victoria Romei pe terenul Speziei, iar acest lucru i-a înfuriat pe fanii gazdelor care l-au amenințat prin mesaje pe jucătorul lui Jose Mourinho. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, fotbalistul despre care s-a spus că s-a iubit cu Mădălina Ghenea, a avut un sezon fără mari realizări, dar în meciul din weekend a obținut penalty-ul prin care romanii au plecat acasă cu toate cele trei puncte.

Fanii Speziei, amenințări la adresa lui Nicolo Zaniolo

Născut la Massa, în apropiere de Spezia, Nicolo Zaniolo este la al patrulea sezon la AS Roma, însă mama și sora sa continuă să locuiască în regiune. Faptul că a fost decisiv în partida contra echipei din provincia natală a născut furia fanilor gazdă.

ADVERTISEMENT

Conform Gazzetta dello Sport, fanii Speziei l-au amenințat pe mijlocașul de 22 de ani al lui Jose Mourinho, însă modul în care au ales să facă acest lucru este cu adevărat surprinzător. Ei au scris mesaje de ură pe pereții toaletelor școlii unde învață sora lui Zaniolo.

”Zaniolo te batem când vrem noi!”, ”Ești mic, Zaniolo, ”Trădătorul Zaniolo” sau ”Zaniolo, ca să fii romanist ți-ai dezonorat orașul… Ai grijă că Spezia nu va uita”, sunt câteva dintre mesajele de ură ale suporterilor Speziei.

ADVERTISEMENT

Zaniolo, cu fața umflată la antrenament

”Zaniolo, om de rahat”, ”Infamul Zaniolo” sau ”Îl urăsc pe Zaniolo”, sunt alte mesaje scrise de fanii furioși. Toate au fost date publicității de Benedetta Zaniolo, sora de 17 ani a fotbalistului, printr-o postare pe contul de Instagram la care a scris: ”Cred că sunteți oameni mici, curățați-vă de ură și invidie… Numai durere!”

Cu o zi în urmă, Francesca, mama jucătorului de la AS Roma, i-a oferit o replică dură pe rețelele de socializare unui suporeter care l-a insultat pe Nicola Zaniolo pentru faptul că a uitat de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

Între timp, fotbalistul a apărut la centrul de pregătire al romanilor de la Trigoria ca un pugilist după un meci. Zaniolo a suferit o mică fractură la nas și are fața umflată, după ce a fost lovit de jucătorul Speziei, Giulio Maggiore.

După ce AS Roma a remizat cu Verona în urmă cu 10 zile, Nicolo Zaniolo și Stephan El Shaarawy și-au petrecut seara într-o discotecă, ieșirea fiind făcută publică de un fan, care l-a și filmat pe primul. Deși nu au existat informații despre derapaje bahice sau gesturi nepotrivite, informația a declanșat o veritabilă furtună în birourile clubului capitolin.

ADVERTISEMENT