Life

Nicu Alifantis împlineşte 68 de ani. Cine a fost omul pe care l-a îndrăgit enorm: “L-am iubit foarte tare”

Nicu Alifantis împlineşte 68 de ani. Artistul este un om împlinit, cu o familie frumoasă. O cunoaște pe soția lui de 40 de ani și au o poveste de dragoste ca în filme! Iată cine este actorul pe care l-a îndrăgit enorm.
31.05.2022 | 06:35
Nicu Alifantis implineste 68 de ani Cine a fost omul pe care la indragit enorm Lam iubit foarte tare
Nicu Alifantis împlineşte 68 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nicu Alifantis a ajuns la vârsta de 68 de ani. Faimosul artist este o prezență discretă și acum apare din ce în ce mai rar pe sticlă. Totuși, evenimentele sunt în toi pentru artist.

Nicu Alifantis a ajuns la 68 de ani. Cine au fost părinţii săi şi unde s-a născut

Nicu Alifantis are 68 de ani, dar este foarte activ. Artistul folk îi ține la curent pe fanii săi de pe rețelele de socializare și chiar recent a postat un clip video în care își amintește despre tinerețea sa, fiind în Tulcea, la Delta Dunării, pentru un eveniment.

ADVERTISEMENT

„Și astăzi, Tulcea!… Emoțiile pentru întâlnirile frumoase cu Tulcenii, Zoia, Paul, Dunărea mă învăluie încă de pe-acum!”, scria artistul pe rețelele de socializare.

Nicu Alifantis s-a născut în Brăila, mama lui fiind machedoancă, iar tatăl său era din Grecia, după cum povestește chiar el într-un interviu pentru Hotnews.

ADVERTISEMENT

„M-am născut la Brăila, într-o familie în care mama era machedoancă şi tata grec”, a spus el.

Nicu Alifantis și părinții
Nicu Alifantis și părinții săi. Foto: Facebook

Oamenii care l-au fascinat pe Nicu Alifantis

Vorbind despre pasiunea sa despre vin, pe care bunicul său îl făcea acasă și de care se bucura la mesele „sfinte” de duminică alături de toți ai casei, Nicu Alifantis și-a amintit și de actorul Ştefan Iordache.

ADVERTISEMENT

Despre acesta, Nicu Alifantis a spus că l-a iubit enorm și îi pare rău că nu a scris o carte despre toate cunoștințele sale despre vin.

„Ştefan Iordache, un om pe care l-am iubit foarte tare, avea o filosofie întreagă despre vin şi îmi pare foarte rău că n-a scris o carte despre pasiunea asta a lui”, a povestit acesta pentru sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT

Un om care l-a fascinat cu adevărat pe Nicu Alifantis a fost Nichita Stănescu. Pe marele poet, acesta l-a cunoscut la o zi de naștere a actorului Florin Zamfirescu.

„M-a fascinat foarte tare omul Nichita. Eu l-am cunoscut pe Nichita foarte târziu pentru mine, la o sindrofie, la ziua de naştere a lui Florin Zamfirescu.

Atunci nu am putut face legătura cu toate poveştile care circulau despre el, cum că ar fi băut mult, fiindcă, la petrecerea aceea, a băut ca orice om normal”, a mai spus el.

Cine este soţia lui Nicu Alifantis şi câţi copii are

Nicu Alifantis este căsătorit cu Anca, femeia pe care o cunoaște din 1983 și cu care este foarte fericit chiar și acum.

După cum mărturisește chiar el, povestea lor de dragoste este un soi de telenovelă, deoarece după ce au făcut un copil, cei doi s-au despărțit, dar aveau să revină unul în brațele celuilalt după zece ani.

Din 1996 și până acum, Nicu Alifantis și soția lui trăiesc o frumoasă poveste. Aceștia s-au despărțit după ce au devenit părinți.

„Eu și Anca, soția mea de azi, ne-am cunoscut cu mulți ani în urmă, prin ’83. Ne-am iubit de prin ’84, ne-am împrietenit… Am făcut un copil în ’86. Apoi ne-am despărțit.

Cine este soţia lui Nicu Alifantis
Cine este soţia lui Nicu Alifantis. Foto: Facebook

Și ne-am reîntâlnit în ’96 și ne-am căsătorit. Și iată-ne că, de atunci, suntem împreună și totul merge nu bine, ci foarte bine. Asta-i foarte pe scurt povestea. E un soi de telenovelă”, a spus artistul pentru revista Tango.

Soția lui Nicu Alifantis lucreză la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian. Anca a mai fost căsătorită cu politicianul Alexandru Sassu, cu care a avut o fiică, pe Natașa.

Ulterior, după ce Nicu Alifantis s-a căsătorit cu Anca, acesta a adoptat-o oficial pe fetiță. Aceștia mai au o fiică, pe Maria.

ADVERTISEMENT