Life

Niculina Stoican, dezvăluiri despre scandalul cu Olguța Berbec. Ce decizie radicală a luat

Niculina Stoican (50 de ani) a oferit câteva detalii despre disputa pe care o are cu Olguța Berbec (37 de ani), interpreta de muzică populară care o acuză că i-a furat o melodie.
16.11.2021 | 16:01
Niculina Stoican dezvaluiri despre scandalul cu Olguta Berbec Ce decizie radicala a luat
Niculina Stoican, detalii despre scandalul cu Olguța Berbec. Ce a hotărât solista. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista originară din județul Mehedinți a făcut dezvăluiri despre scandalul cu protejata lui Petrică Mîțu-Stoican, cea care în urmă cu puțină vreme a chemat-o în judecată.

Acesta este motivul pentru care artista în vârstă de 50 de ani a luat o decizie radicală în această privință. Mai exact, spune că nu mai este loc de niciun fel de discuție.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican urmează să se prezinte în fața judecătorului, acolo unde speră ca atât ea, cât și Olguța Berbec să afle care este adevărul.

Niculina Stoican, detalii despre scandalul cu Olguța Berbec. Ce a hotărât solista

„Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță.

ADVERTISEMENT

Atunci când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a declarat Niculina Stoican pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară spune că acest subiect este închis pentru ea și vrea numai să se rezolve totul pe calea instanței.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta susține că nu știe nici măcar despre ce piesă muzicală vorbește Olguța Berbec pentru că nu ar fi preluat nimic din repertoriul ei.

Membra Ansambului Maria Tănase din Craiova, solista în vârstă de 37 de ani, este de cu totul altă părere, dar de asemenea, nu vrea să se pronunțe prea mult.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a spus Olguța Berbec pentru FANATIK.

Niculina Stoican, chemată în instanță și de impresarul Doru Gusman

Niculina Stoican nu are un singur proces pe rol, unul dintre acestea având legătură cu regretatul Petrică Mîțu-Stoian. Este vorba de impresarul solistului, Doru Gusman.

Bărbatul susține că retragerea regretatului interpret de muzică populară de pe scena muzicală a avut loc din cauza vedetei, care l-a umilit de foarte multe ori.

ADVERTISEMENT