Life

Niculina Stoican l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian, care i-a transmis un mesaj codat: ”Să nu uiți de înțelegere”

Niculina Stoican și regretatul Petrică Mîțu-Stoian au avut o prietenie foarte frumoasă, artista de muzică populară primind acum mesaje prin intermediul viselor.
27.02.2022 | 19:33
Niculina Stoican la visat pe Petrica Mitu Stoian care ia transmis un mesaj codat Sa nu uiti de intelegere
Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au avut o înțelegere. Solista a vorbit despre asta. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista de la Ansamblu Maria Tănase din Craiova a povestit că l-a visat pe artistul decedat la finalul anului 2021. Atunci regretatul interpret i-a transmis un mesaj codat.

Cei doi cântăreți de muzică populară au fost extrem de apropiați atât pe scena muzicală, cât și în afara ei, mai ales că ambii s-au născut în zona Mehedinți.

ADVERTISEMENT

De aici și înțelegerea pe care au avut-o Niculina Stoican și Petrică Mîțu-Stoian, despre care solista spune că nu s-a abătut nicio secundă, nici măcar după moartea amicului ei.

În altă ordine de idei, Niculina Stoican a spus adevărul despre relația cu regretatul interpret de muzică populară, deși s-a spus că au avut parte de foarte multe certuri de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au avut o înțelegere. Solista a vorbit despre asta

De asemenea, s-a vehiculat că Petrică Mîțu-Stoian a ales să plece de la Ansamblu Maria Tănase din cauza solistei, când de fapt a vrut să iasă la pensie pentru a se bucura din plin de viață.

Foarte afectată de trecerea în neființă a regretatului artist atât de repede și pe neașteptate, Niculina Stoican a mai adăugat că formau o „forță” când erau pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Noi am avut o înțelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt! L-am și visat, mi-a spus: să nu uiți de înțelegere! Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut.

Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva.

ADVERTISEMENT

Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el.

Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat”, a declarat artista într-o emisiune de la Pro TV, notează spectacola.ro.

Petrică Mîțu-Stoian a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și care nu îl vor da uitării curând. Cântărețul de muzică populară dăinuiește în amintirile celor dragi prin intermediul pieselor sale.

ADVERTISEMENT