Life

Niculina Stoican și-a dezvăluit drama secretă: „După cinci ani m-a recunoscut”

Solista de muzică populară a dezvăluit, într-o emisiune tv, că a trecut prin momente dificile în copilărie. Ce a scos la iveală?
08.01.2024 | 08:25
Niculina Stoican sia dezvaluit drama secreta Dupa cinci ani ma recunoscut
Niculina Stoican nu a fost recunoscută de tatăl său biologic până la vârsta de 5 ani/ sursa foto: captură video
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi, însă viața ei nu a fost lipsită de griji și probleme. Drama ascunsă pe care a trăit-o încă din copilărie. Cântăreața a fost părăsită la naștere de părintele ei. Iată declarațiile sfâșietoare!

Niculina Stoican a trăit clipe de groază în copilărie

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Niculina Stoican a oferit detalii neștiute până acum despre copilăria ei. Solista a vorbit deschis despre tatăl său biologic, care nici nu a vrut să audă de ea. Deși apare tot timpul cu zâmbetul pe buze la tv, interpreta de muzică populară ascunde o poveste tristă de viață, despre care mulți nu știau până acum.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a trăit fără tatăl său biologic, bărbatul nedorind să știe cine este până la vârsta de 5 ani. În urmă cu ani buni, mama ei, Angelina Stoican, a decis să-l acționeze în instanță pe bărbat.

Angelina Stoican nu a fost niciodată căsătorită cu acesta, dar a dorit ca fiica ei să fie recunoscută de propriul tată. După ce s-a despărțit de tatăl biologic al Niculinei, aceasta s-a recăsătorit și a dus o viață fericită.

ADVERTISEMENT

„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată. Mama s-a recăsătorit, eu am trăit alături de sora mea, o familie frumoasă, liniștită. O iubire cât cuprinde. Crescută cu bunicii, cu verișorii mei.”,

Nu i-a dus dorul tatălui său biologic

Niculina Stoican nu l-a avut alături pe tatăl său biologic, însă tatăl ei vitreg i-a oferit o copilărie extrem de fericită și liniștită, fără să sufere din lipsă de iubire. În plus, mama sa, Angelica, nu a făcut-o să simtă niciodată lipsa celuilalt părinte, oferiind-i totul.

ADVERTISEMENT

„Toată viața mea am fost iubită. Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire. De la bunici până la verișorii mei până la mătuși, unchi. Iubirea adevărată, cea care generează viața în universul acesta, este cea care e lângă tine, care te crește, care te formează, care te și apostrofează când greșești.

Care te ajută, nu iubirea aceea în care tu ești cea mai frumoasă, minunată, mai ales atunci când greșești și ei spun că ești minunată, nu. Iubirea asta te crește, te echilibrează să pleci ca om în viața ta.”, a mai completat interpreta.

ADVERTISEMENT

Solista, înșelată de soț

În urmă cu ceva timp, Niculina Stoican povestea și o întâmplare mai inedită din trecutul ei. Cântăreața de muzică populară a fost înșelată de soțul ei, Vasile Stănescu. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 20 ani, dar asta nu a împiedicat-o pe presupusa amantă a soțului ei să o contacteze direct.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”,spunea Niculina Stoican, la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT