Sport

Nicușor Bancu și-a criticat colegii după FCSB-Universitatea Craiova 2-0: “Trebuie să ne revenim, altfel pierdem și locul 2”

Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, consideră că echipa sa a pierdut meciul de pe Arena Națională din pricina a două greșeli. Bancu și-a luat gândul de la titlu.
08.04.2024 | 00:25
Nicusor Bancu sia criticat colegii dupa FCSBUniversitatea Craiova 20 Trebuie sa ne revenim altfel pierdem si locul 2
Nicușor Bancu consideră că echipa sa nu mai are șanse la câștigarea tiltlului după înfrângerea cu FCSB. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova a fost derby-ul etapei a III-a din play-off-ul SuperLigii. Meciul de pe Arena Națională s-a disputat într-o atmosferă de meci mare, în fața a peste 32.000 de spectatori.

Bancu și-a luat adio de la titlu

Partida a început bine pntru formația olteană. Trupa lui Ivaylo Petev a stat bine în teren în primele 20 de minute, a pus presiune pe apărarea FCSB-ului, dar fără rezultat pe tabelă. Însă, apoi Universitatea s-a stins în mod incredibil.

ADVERTISEMENT

Craiovenii nu au mai contat în atac și FCSB-ul s-a năspustit asupra adversarului. Coman în minutul 29 din lovitură liberă și autogolul lui Vlădoiu au decis derby-ul de pe Arena Națională, iar FCSB-ul a ajuns la o diferență de 10 puncte de urmăritoare.

Căpitanul de drept al Universității, Nicușor Bancu, nu a evoluat în meciul cu FCSB. Internaționalul român este nerefăcut după o accidentare și a figurat drept rezervă, Screciu fiind în aceași situație.

ADVERTISEMENT

Speră să nu piardă și locul doi

Fundașul stânga este sigur, echipa sa nu mai are șanse la titlu în acest sezon. Bancu pune și pe seama oboselii evoluția echipei sale, după meciul din Cupă cu Oțelul, disputat pe durata a 120 de minute, în urmă cu trei zile.

“Este foarte greu să mai avem șanse. Dacă am fi cîștigat în această seară, alta era situația. Acum ne vom focusa în lupta pentru locul doi în campionat pentru că ne este cel mai accesibil.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu am putut juca în această seară, nici eu, nici Screciu. Am făcut 2-3 antrenamente cu echipa și nu ai cum să joci după o pauză de trei săptămâni la un nivel înalt, cu o echipă foarte bună.

Ne așteptam cu toții la mai mult de la acest meci. Cred că și oboseala din meciul din cupă s-a simțit foarte tare. Ne pare rău că am pierdut și Cupa, acum am pierdut și șansa la campionat. Suntem foarte dezamăgiți. Trebuie să ne revenim pentru a nu pierde și locul doi”, a declarat Nicușor Bancu, conform Prima Sport.  

ADVERTISEMENT

Același Nicușor Bancu consideră că meciul cu FCSB s-a pierdut după două greșeli personale. Fundașul naționalei spune că Universitatea a început bine partida, dar meciul s-a rupt pentru ei după primul gol încasat.

“Am crezut că o să fie un meci ușor, a fost un meci slab al nostru. Nu am avut ocazii de a înscrie aproape deloc. Mai ales, jucând acasă trebuia să punem o altă presiune pe adversar pentru a câștiga.

Apoi, am venit aici, la meciul cu  FCSB încrezători că putem face o partidă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul așteptat. Nu putem să vobim de un complex, într-adevăr, FCSB ne-a învins de trei ori în acest sezon.

Sper ca noi să nu mai facem cadouri ca și astăzi. Pe greșelile noastre s-au laut cele două goluri. De pe bancă este foarte greu. Am început bine partida, nu și-au creat ocazii atât de mari. Apoi a venit acel gol din lovitură liberă și ne-a pus plumb în picioare. Trebuie să nu pierdem locul 2! Șansele la titlu erau mici, chiar dacă făceam un rezultat de egalitate”, a punctat Bancu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,87” este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța