Sport

Nicușor Dan, anunț extraordinar despre CSM București: ”Am asigurat stabilitate financiară și în 2021”

26.01.2021 | 23:42
Nicusor Dan anunt extraordinar despre CSM Bucuresti Am asigurat stabilitate financiara si in 2021
Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan vrea sponsori privați la CSM București și o nouă strategie de marketing. Municipalitatea susține în continuare echipa, dar ”Primăria Capitalei” dispare de pe tricouri.

Primarul General al Bucureștiului a anunțat că a obținut acordul majorității Consiliului General pentru a finanța în continuare echipa de handbal feminin de la bugetul local.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan a mai spus că în locul ”Primăriei Capitalei” va fi inscripționat pe echipamentul de joc logo-ul unui sponsor privat dispus să-și asocieze imaginea cu gruparea care a câștigat Liga Campionilor în 2016.

”Echipa nu merita să treacă prin ce a trecut în ultimii ani”

Primarul General al Bucureștiului a anunțat, printr-o postare pe Facebook că că planul de finanțare pe 2021 a fost aprobat.

ADVERTISEMENT

”O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa oficială de Facebook.

Acesta a mai reiterat faptul că echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului, dar că va trebui îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la CSM. Acesta este și motivul pentru care a fost înlăturată inscripția „Primăria Capitalei” de pe echipamentul de joc.

ADVERTISEMENT

Pregătește o strategie pentru sport

În mesajul său, Nicușor Dan a mai precizat că în perioada următoare echipa lui de la Primăria Generală va creiona o strategie pentru dezvoltarea sportului de masă și a sportului școlar.

”Sunt multe de făcut pentru sport. Am facut un prim pas solicitând Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare, avem o problemă cu rețeaua de baze sportive și cu accesul la bazele sportive.

ADVERTISEMENT

Pentru moment ne concentrăm pe alte urgențe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport”, a dat asigurări edilul șef al Capitalei.

ADVERTISEMENT