Sport

Nistor și Chipciu, show după FCU Craiova – U Cluj: „Au dat cu noroi în noi!” / „Elefanții au dat 4 goluri!”

Dan Nistor și Alexandru Chipciu au făcut show la interviuri în urma victoriei de senzație a lui U Cluj la FC U Craiova 1948. Cei doi au reușit câte o „dublă”.
28.07.2023 | 21:19
Nistor si Chipciu show dupa FCU Craiova  U Cluj Au dat cu noroi in noi  Elefantii au dat 4 goluri
Dan Nistor și Alexandru Chipciu au reușit „dubla” împotriva lui FC U Craiova 1948. Sursă foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Dan Nistor și Alexandru Chipciu au făcut spectacol total pe „Oblemenco” și au reușit câte o „dublă” pentru „șepcile roșii”, după ce U Cluj a fost condusă de trei ori.

Dan Nistor, declarații acide după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4: „Nu țin să le răspund, că sunt un băiat de la țară”

Dan Nistor, mijlocașul ardelenilor, s-a dezlănțuit după victoria de efect de la Craiova„Mulți au dat cu noroi în noi, că suntem retrogradați, că suntem… Eu nu țin să le răspund, că sunt un băiat de la țară, părinții mi-au dat cei șapte ani de acasă.

ADVERTISEMENT

Câștigăm puncte, câștigăm moral, începem să fim echipa care vrem să fim. Au venit mulți jucători, trebuie un rodaj, să ne înțelegem între noi. Sunt bucuros pentru această victorie”.

Cu patru puncte după primele trei meciuri, „Ceapă” e convins că Universitatea Cluj poate urca mai mult în clasament în SuperLiga: „Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine pe viitor. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren atât de greu, arată că avem caracter și valoare”.

ADVERTISEMENT

Nistor a avut și o dedicație specială și a dus degetul arătător la gură, în semn de tăcere: „Semnul ăsta am decis să-l fac cu cei din familie, e pentru cineva anume, nu e nici pentru gazde, nici pentru Universitatea Craiova, unde eu am fost jucător, e pentru altcineva”, a declarat jucătorul, la Digi Sport.

Alexandru Chipciu, declarații și mai tăioase: „Ne-au făcut elefanți, brontozauri, dinozauri”

Alex Chipciu, căpitanul Universității Cluj a spus și el lucrurilor pe nume la finalul partidei: „Ne-au ieșit toate, dar și lor. Nouă ne-a ieșit cu una mai mult. E greu în teren, treci de la niște stări emoționale înalte, la unele joase.

ADVERTISEMENT

Eu oricum sunt tâmpit în meci, mă motivez când îmi cert coechipierii. Colegii mei se mai supără că-i mai cert, dar sper ca măcar 5 la sută să îi motivez. Avem o relație bună în afara terenului”.

Fostul jucător al lui CFR nu simt presiune din cauza banderolei: „Nu prea îmi place asta cu căpitanul, nu îmi place să mi se zică căpitan. Liderul trebuie să facă ceva pe teren. Nistor a dat și el goluri”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a avut un mesaj și pentru contestatari: „Am văzut că ne-au făcut «elefanți», «brontozauri», «dinozauri». «Brontozaurii» au dat 4 goluri azi. Am, avut multe discuții, și cu suporterii. Cu Rapid, în prima repriză, am fost aproape. Apoi, la 0-3 e greu să mai faci ceva”.

Chipciu e extrem de motivat înainte de meciul cu „frații” de la Dinamo: „Vorbești de atitudine, dar dacă era 0-0 era altceva. Se vorbește prea mult de atitudine. Meciul trecut eram retrogradați, acum suntem de play-off? Urmează un meci greu. Dinamo are un antrenor fabulos. Să joace așa cu jucători din Liga 2, e extraordinar”, a spus jucătorul, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT