Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Niță aruncă săgeți spre FCSB după victoria cu Hermannstadt: „Era 3-0 de o săptămână, de la semnătură”

Robert Niță o înțeapă pe FCSB după victoria cu Hermannstadt, scor 3-0. Mărul discordiei, transferul lui Baba Alhassan la gruparea roș-albastră.
18.12.2023 | 13:41
Nita arunca sageti spre FCSB dupa victoria cu Hermannstadt Era 30 de o saptamana de la semnatura
Niță aruncă săgeți spre FCSB după victoria cu Hermannstadt: „Era 3-0 de o săptămână, de la semnătură” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapidistul Robert Niță nu s-a putut abține după ce FCSB a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt. La fel ca Sorin Cârțu, fostul atacant a ironizat succesul roș-albaștrilor din cauza transferului lui Baba Alhassan.

Robert Niță, contre cu Bănel Nicoliță după FCSB – Hermannstadt 3-0: „De ce nu mi-ai zis să bag la pariuri?”

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a fost extrem de supărat din cauza comunicatului lui Kyros Vassaras. Președintele CCA le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj pentru că brigada de la meciul cu Sepsi a validat eronat golul decisiv al lui Damașcan.

ADVERTISEMENT

Niță își dorea ca fostul arbitru grec să vorbească și despre arbitrajul de la Petrolul – Rapid 0-0, acolo unde giuleștenii ar fi fost dezavantajați de către Adrian Cojocaru.

„Mie îmi pare rău de tine”, l-a consolat, ironic, Bănel Nicoliță pe Robert Niță. „Stai tu cuminte cu ăia, n-ai văzut că n-a vrut să spună adevărul (n.r. – Gigi Becali) și a închis telefonul? Stai ușor și tu”, a tunat Niță.

ADVERTISEMENT

„3-0, la ce meci te-ai uitat?”, a adăugat Bănel. „Păi era 3-0 de săptămâna trecută, din semnătură”, a continuat Niță. „Păi de ce nu mi-ai zis și mie să mă duc să bag la pariuri”, și-a ironizat Bănel colegul de platou.

„Avem echipă bună, mă!”, a mai spus Bănel. „D-aia a închis domnul Becali, că nu se minte în post”, nu s-a lăsat mai prejos nici Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță despre Luis Phelipe: „Poate alunecă, e polei la Iași”

Baba Alhassan nu este singurul fotbalist pe care Gigi Becali l-a transferat înaintea unui meci direct. FCSB l-a luat de la Iași pe Luis Phelipe, Poli fiind ultima adversară a roș-albaștrilor din 2023. Meciul e programat marți, 19 decembrie, de la ora 20:30.

„Băiatul ăla a jucat, am văzut că e profesionist. Nu vrea vacanță, nu pleacă în Brazilia. Dar poate alunecă, e polei la Iași. Stai să vedem”, a mai declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Robert Nita, CONTRE IN DIRECT cu Banel Nicolita dupa FCSB - Hermannstadt 3-0

ADVERTISEMENT