Life

Noi acuzații pentru Florin Salam: ”A refuzat să-i restituie suma”

Informații importante în dosarul de înșelăciune în care este acuzat Florin Salam. Manelistul nu a dat înapoi banii pentru o cântare neonorată.
12.02.2024 | 23:35
Noi acuzatii pentru Florin Salam A refuzat sai restituie suma
Informații importante în dosarul de înșelăciune în care este acuzat Florin Salam. Manelistul nu a dat înapoi banii pentru o cântare neonorată. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Noi acuzații pentru Florin Salam. Avocatul unui păgubit din Târgoviște, județul Dâmbovița, susține că interpretul de muzică de petrecere a „refuzat să-i restituie suma” unui bărbat care îl chemase să cânte la nunta sa.

Informații importante în dosarul de înșelăciune în care este acuzat Florin Salam. Manelistul nu a dat înapoi banii pentru o cântare neonorată

Informații importante în dosarul de înșelăciune în care este acuzat Florin Salam. Manelistul nu a dat înapoi banii pentru o cântare neonorată care ar fi trebuit să aibă loc în august 2021. Și nu este singurul care a depus plângere la Poliție.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul manelist se pare că ar fi dat țeapă la multor persoane în ultima perioadă promițându-le că le va fi alături la cele mai importante evenimente, doar că ajungea să nu se mai prezinte. În plus, își închidea telefonul să nu mai fie contactat.

Unul dintre păgubiți susține că și-a amanetat bijuteriile pentru a-i cânta artistul la nuntă, însă nu a mai venit. I-a dat aproximativ 6.000 de euro în mai multe tranșe, bani pe care vrea să-i recupereze cu ajutorul instanței de judecată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ciprian Iacob, avocatul păgubitului pe numele său Laurențiu Bîțu, spune că Florin Salam încearcă să inducă în eroare pe toată lumea susținând că i se vrea răul. Manelistul susține că dușmanii nu îl mai vor pe scenă.

Florin Salam, în centrul unui scandal de amploare

„Nimic nu văd nou decât faptul că este sfătuit destul de prost Florin Salam încercând să inducă în eroare spunând că o eventuală plângere a lui Bîțu Laurențiu a fost făcută acum.

ADVERTISEMENT

Nu este un dușman, ci un păgubit ce și-a depus plângerea încă în anul 2021 atunci când Florin Salam, după ce a încasat suma de 5.500 de euro a refuzat să se prezinte la eveniment.

Mai mult, a refuzat să îi restituie suma”, a spus apărătorul pârâtului din Târgoviște pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars. Pe de altă parte, avocatul lui Florin Salam spune că artistul a vrut să-i dea banii înapoi acestuia.

ADVERTISEMENT

Cert este că, artistul de muzică de petrecere se află în centrul unui scandal de amploare, după ce la începutul anului ar fi agresat o femeie. Și în această situație manelistul se apără și spune că este o înscenare.

ADVERTISEMENT
Tags: