Sport

Noi acuzații pentru fostul președinte al Federației Spaniole: ”A sărutat cu forța și alte jucătoare”

Fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, este acuzat că ar fi sărutat cu forța și alte jucătoare după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.
07.12.2023 | 17:00
Noi acuzatii pentru fostul presedinte al Federatiei Spaniole A sarutat cu forta si alte jucatoare
Fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, este acuzat că ar fi sărutat cu forța și alte jucătoare după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Conducătorul spaniol a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, provocând indignare în întreaga lume. În urma acestui gest, Rubiales a fost forțat să demisioneze și a fost dat în judecată.

Fostul președinte al Federației Spaniole, acuzat că a abuzat și de alte jucătoare

Fostul președintele al Federației Spaniole va trebui acum să se apere în instanță în urma unei plângeri depuse de Jenni Hermoso, însă problemele sale sunt din ce în ce mai mari. Și asta pentru că apar noi acuzații la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Luis Rubiales este acuzat de președintele Federației Engleze de Fotbal, Debbie Hewitt, că a făcut gesturi ”nepotrivite” la adresa jucătoarelor din Anglia și a avut o atitudine ”agresivă” după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, desfășurată la Sydney.

”Rubiales nu doar că a sărutat-o pe atacanta spaniolă Jenni Hermoso complet și cu forță pe gură, dar s-a comportat agresiv și cu unele jucătoare  din echipa noastră. A atins-o și a mângâiat-o pe față pe Laura Coombs, ceea ce mi s-a părut ușor ciudat.

ADVERTISEMENT

A sărutat-o cu forța pe obraz pe Lucy Bronze, iar apoi a îmbrățișat cu efuziune și a sărutat cu forța alte jucătoare, pe obraji, ținându-le de cap și mângâind în mod nepotrivit anumite părți ale corpului lor”, a declarat Hewitt, conform BBC.

Președintele FA a remarcat, de asemenea, tonul ”neplăcut și inutil de agresiv” al spaniolului, care a fost ”nemulțumit” de locul pe care i l-a acordat staff-ul FIFA înainte de ceremonia de decernare a medaliilor.

ADVERTISEMENT

Cum se apară Luis Rubiales la ultimele acuzații

În răspunsul său, Luis Rubiales a găsit ”dezgustător” faptul că Debbie Hewitt l-a descris ca fiind ”un fel de ciudat” și a acuzat-o de ”minciuni flagrante”, considerând că aceasta a dat dovadă de ignoranță.

În ceea ce o privește pe Laura Coombs, fostul președinte al Federației Spaniole a explicat că a încercat să o consoleze după accidentarea pe care a suferit-o în finală, în urma căreia a rămas cu un bandaj pe cap și cu copci.

ADVERTISEMENT

Luis Rubiales este un personal extrem de controversat în Spania, presa dezvăluind în primăvară o serie de documente și înregistrări ale unor convorbiri pe care le-a avut cu fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique, care ar putea arăta un posibil scandal de corupție și conflict de interese.

ADVERTISEMENT