Life

Noi detalii despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Legătura nebănuită dintre artistă și presupusa amantă

Noi detalii ies la iveală despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Între artistă și presupusa amantă a designerului ar exista o legătură importantă.
07.05.2022 | 21:33
Noi detalii despre divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu Legatura nebanuita dintre artista si presupusa amanta
Ce legătură există între Alina Sorescu si presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a confirmat, în cele din urmă, după luni bune în care au fost doar zvonuri. Chiar artista a făcut un anunț în acest sens, de curând, pe contul de facebook. Între timp, apar informații despre presupusa amantă, care ar avea o legătură importantă cu Alina Sorescu.

Ce legătură importantă există între Alina Sorescu și presupusa amantă a soțului

Presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu ar fi chiar o prietenă bună a Alinei Sorescu. Femeia, care deține un salon de coafură în zona de Nord a Capitalei, a fost surprinsă anul trecut la brațul designerului, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la un moment, ambii au stat două ore într-un apartament. Se întâmpla în luna mai 2021,  când Alexandru Ciucu s-a dus la mare fără Alina Sorescu.

Cum multe zvonuri despre divorț au apărut încă de pe atunci, nu au întârziat și reacțiile. Alina Sorescu spunea:

ADVERTISEMENT

”Eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil.

Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie. Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră, așa că am stat cu ea.

ADVERTISEMENT

Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele, pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a explicat Alina Sorescu într-o emisiune TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, căsătoriți din 2008

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt împreună din 2008. Cei doi sunt părinții a două fetițe: Elena Carolina și Ana Raisa.

ADVERTISEMENT

”Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, declara Alexandru Ciucu, în urmă cu câțiva ani, despre Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT