Life

Noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. La ce chinuri și-ar fi supus artistul soția

23.11.2020 | 13:10
Noi detalii despre divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama La ce chinuri siar fi supus artistul sotia
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost unul extrem de discutat în showbiz în ultima vreme, iar acum ies la suprafață noi detalii șocante. Pepe și-ar fi agresat soția și nu doar o singură dată, motiv pentru care aceasta ar fi solicitat un ordin de restricție. 

Acum câteva zile, Raluca și-a dus fetele la baza Dinamo pentru antrenamentul de tenis. Potrivit surselor cancan.ro, Pepe ar fi sunat-o pe Raluca exact în acele momente și a întrebat-o unde este, iar tânăra l-a informat.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar fi avut o discuție aprinsă la fața locului, iar Pepe și-ar fi amenințat fosta parteneră, alături de care a petrecut opt ani din viață.

Noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. La ce chinuri și-ar fi supus artistul soția

Au ieșit la iveală detalii tulburătoare despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au avut o discuție aprinsă care nu s-a terminat prea bine, potrivit surselor menționate mai sus. Artistul și-ar fi agresat soția de trei ori chiar de față cu cele două fetițe pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

După discuția aprinsă, Pepe și-ar fi pierdut controlul și ar fi strâns-o de gât pe Raluca, lăsându-i urme vizibile. Cântărețul nu s-ar fi oprit aici și ar fi continuat să-și agreseze soția.

La un moment dat, Pepe ar fi smucit mâna Ralucăi și ar fi lovit-o puternic de mașină, iar episodul violent nu se oprește aici. Cântărețul și-ar fi lovit fosta parteneră cu podul palmei, după care a fugit de la locul faptei. Scenele îngrozitoare ar fi avut loc sub ochii fetițelor, aflate la antrenament în acele momente.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă ar fi solicitat judecătorilor din Capitală emiterea unui ordin de restricție provizoriu împotriva lui Pepe. Deși au anunțat recent că au de gând să divorțeze într-un mob amiabil, lucrurile s-ar fi complicat între cei doi.

Mai mult, Raluca este hotărâtă să meargă și mai departe și să ceară custodia exclusivă a celor două fetițe. Tânăra în vârstă de 29 de ani ar fi cerut ajutorul avocaților imediat după episodul violent. Pepe, pe numele real Ionuț Pascu, ar putea fi obligat să stea departe de locuința soției sau de locul ei de muncă timp de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

“La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în primăvara anului 2012, iar căsnicia lor a stat departe de ochii presei până la momentul divorțului. Neînțelegerile dintre ei ar fi început de mai mult timp, iar acum au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT
Tags: