Life

Noi detalii despre Theo, iubitul Margheritei de la Clejani! Un apropiat al tânărului sare la atac: „Are interdicție în farmaciile din București”

02.06.2020 | 15:36
Noi detalii despre Theo iubitul Margheritei de la Clejani Un apropiat al tanarului sare la atac Are interdictie in farmaciile din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii incredibile despre iubitul Margheritei de la Clejani, care, potrivit unor informații apărute recent în spațiul public, s-ar fi aflat alături de ea în mașină în momentul producerii accidentului rutier. Fiica îndrăgiților interpreți de muzică de petrecere ar fi consumat substanțe interzise, lucru confirmat inclusiv de ancheta oamenilor legii, iar această practică pare să nu-i fie deloc străină nici partenerului său. Cel puțin așa susține o persoană din anturajul lui Theo, într-un interviu acordat recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Acuzații grave la adresa iubitului Margheritei de la Clejani. Ar fi eliberat rețete cu droguri pe baza unor parafe medicale

Potrivit acestuia, bărbatul obișnuia să participe la diverse petreceri cu gândul de a obține sume uriașe de bani din vânzarea unor așa-numite medicamente. Ba chiar căuta diverse persoane influente pentru a le convinge să îi promoveze „marfa”, iar afacerile îi mergeau destul de bine.

ADVERTISEMENT

Concret, persoana respectivă susține că Theo se afla în posesia a două parafe medicale cu ajutorul cărora le elibera „clienților” săi tot felul de rețete pe bază de droguri. De altfel, acesta ar fi fost și motivul pentru care ar fi primit interdicție în majoritatea farmaciilor din București.

Theo, iubitul Margheritei de la Clejani, acuzat că vindea droguri

L-am cunoscut pe Theo prin 2017-2018 (…) La început părea un băiat ok. Am ieșit o dată, de două ori cu el, el era deja în anturaj cu prietenii mei de atunci.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai țin legătura cu ei. Am mers în vreo două călătorii cu el, nu prea era cu desenatul atunci, mergea mult la petreceri, voia să facă bani.

El nu poate să intre în farmaciile din București pentru că se ducea, făcea scandaluri. Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că, din ce mi-a spus el, avea două parafe medicale. Le scria, le ștampila și le vindea mai departe”, a declarat o persoană din anturajul tânărului într-o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT

 Comportament bizar în plină zi. A fost surprins în timp ce vorbea singur

În altă ordine de idei, imaginile surprinse la doar 24 de ore după accidentul provocat de Margherita de la Clejani ni-l înfățișează pe iubitul acesteia într-o postură care ne face să ne gândim dacă nu cumva în afirmațiile de mai sus există și un sâmbure de adevăr.

Asta pentru că bărbatul s-a ridicat la un moment dat și a început o discuție ceva mai aprinsă, ridicând brațele, probabil pentru a-și accentua afirmațiile făcute. Nimic ieșit din comun până aici, numai că în direcția în care acesta vorbea nu se afla nimeni.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, pare puțin deranjat de prezența maimuței, binecunoscutul animal de companie al familiei, așa că o lovește, în semn de „răzbunare”, cu palma peste cap, în timp ce partenera sa arunca sticla la întâmplare, fără să-i pese că încalcă astfel o regulă de bună purtare. Gestul este imitat apoi de Theo, care se descotorosește astfel de un pahar cu cafea.

 

ADVERTISEMENT