Sport

Noi dezvăluiri despre dopajul de la Corona Braşov: 150.000 de lei a costat procedura! Mai multe jucătoare au plâns la audieri! EXCLUSIV

05.12.2019 | 14:12
Noi dezvaluiri despre dopajul de la Corona Brasov 150000 de lei a costat procedura Mai multe jucatoare au plans la audieri EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Au început audierile la Agenţia Naţională Anti Doping în cazul de dopaj care a zguduit handbalul românesc: jucătoarele de la Corona au început să fie chemate pentru a da declaraţii în care să povestească ce s-a întâmplat. Cu această ocazie s-a aflat şi cât a costat procedura de terapie cu laser intravenos: 150.000 de lei!

Procedura de dopaj de la Corona Braşov a costat 150.000 de lei

Mai multe handbaliste au fost deja pentru a da declaraţii la Agenţia Naţională Anti Doping, care investighează cazul pentru a avea toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Au fost şi câteva momente emoţionante, mai multe jucătoare izbuncind în timp ce încercau să explice că nu au nicio vină şi că nu ştiau că această practică este interzisă de forurile internaţionale ale handbalului.

FANATIK a aflat şi câţi bani a plătit clubul din Braşov pentru a folosi practica interzisă: este vorba de 150.000 de lei (aproximativ 35.000 de euro), în care au fost incluşi mai multe şedinţe cu jucătoarele de la Corona, dar şi cu preşedintele Liviu Dragomir! Acesta a testat şi el procedura de recuperare cu laser intravenos.

ADVERTISEMENT

Au apărut deja şi informaţii despre faptul că nu toate componentele lotului ar fi mers la respectiva terapie.

Extrema Andreea Chiricuţă a declarat că ea s-a aflat la baza de pregătire a FCSB din Berceni în timp ce colegele ei erau la terapia cu laser, afirmând că Ovidiu Kurti, fizioterapeutul formaţiei patronate de Gigi Becali poate depune mărturie în acest sens.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta handbalistă Simona Gogârlă a declarat că nici fiica ei, Alicia, handbalistă la Corona, nu a participat nici ea la aceste sesiuni şi a afirmat că va da ANAD în judecată pentru faptul că a denigrat imaginea fiicei ei.

Dopajul de la Corona a afectat grav nu doar imaginea handbalului românesc, ci şi Naţionala care participă în aceste zile la Mondialul din Japonia.

ADVERTISEMENT

Eliza Buceschi şi Cristina Laslo, titularele alături de Cristina Neagu ale liniei de 9 metri a României, au fost lăsate acasă, la fel întâmplându-se şi cu Bianca Bazaliu şi Daria Bucur.

 

ADVERTISEMENT