Life

Noi opțiuni pe platforma Tik Tik. Ce vor putea face de acum utilizatorii

Vești bune pentru utilizatorii Tik Tok. O nouă funcție a fost descoperită pe platformă și ar putea face vizionarea clipurilor video mult mai plăcută.
15.12.2022 | 09:20
Noi optiuni pe platforma Tik Tik Ce vor putea face de acum utilizatorii
O nouă funcție va fi disponibilă în curând pe aplicația Tik Tok. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Platforma Tik Tok este una dintre cele mai apreciate la nivel mondial. Aceasta s-a alăturat în ultimii ani celebrelor platforme de socializare Instagram, dar și Facebook.

O nouă funcție pentru utilizatorii Tik Tok

Pentru a oferi utilizatorilor o experiență și mai plăcută pe platformă, cei de la Tik Tok au introdus o nouă funcție, pe care unele persoane au sesizat-o deja.

ADVERTISEMENT

Menționăm că până acum, pe Tik Tok, clipurile video scurte puteau fi văzute doar în format vertical. Acum însă, acest lucru ar putea fi făcut și pe orizontală.

Mai mulți utilizatori Tik Tok au remarcat deja noua opțiune, care este mult mai facilă când vine vorba de vizionat clipuri video.

ADVERTISEMENT

Cum putem urmări clipurile de pe Tik Tok pe orizontală? Pagina clipurilor dreptunghiulare include un buton pentru Full Screen. Dacă apeși acest buton, atunci poți să rotești telefonul, iar clipul video va putea fi vizionat pe orizontală.

Noua funcție este eficientă în cazul clipurilor video filmate cu telefoanele ținute într-o poziție orizontală.

ADVERTISEMENT

Acum, lucrurile vor fi însă și mai simple, pentru că Tik Tok vrea să faciliteze opțiunea. Mai exact, utilizatorii vor putea trece la modul orizontal de vizionare după ce rotesc telefonul, astfel că nu va mai fi nevoie de apăsarea unui buton.

Influencerii vor fi cei mai fericiți, având în vedere că aceștia au luat cu asalt celebra platformă în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Ce asemănări există între Tik Tok și YouTube

Dacă stăm să ne uităm la ascensiunea platformei video pentru clipuri scurte, această funcție pare împrumutată de la YouTube. Și nu e prima oară când cei de la Tik Tok fac acest lucru.

Anterior, aceștia au decis să crească durata maximă a clipurilor video. Acum, cel mai lung clip poate dura chiar și 10 minute, față de câteva secunde, cum era cu ani în urmă.

De cealaltă parte, nici de la YouTube nu s-au lăsat mai prejos și copiat funcţionalitatea TikTok prin secţiunea Shorts. Această funcție afişează reclame, al căror venit va fi împărţit cu creatorii de conţinut.

Oficial, Tik Tok încă nu a lansat vizionarea pe orizontală pentru toți utilizatorii, însă cel mai probabil acest lucru se va întâmpla cât de curând.

Amintim că recent, cei de la TikTok vorbeau despre impunerea unor restricții pentru anumiți utilizatori.

Drept urmare, nu ar fi exclus ca platforma să facă și alte schimbări majore în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: