Life

Noi probleme pentru Dana Roba. Amenințată din închisoare de către soțul care aproape a omorât-o! Ce i-a transmis Daniel Balaciu de după gratii

Dana Roba se confruntă cu noi probleme. Vedeta a fost amenințată din închisoare de către soțul ei, Daniel Balaciu, care aproape a omorât-o.
05.01.2024 | 07:21
Noi probleme pentru Dana Roba Amenintata din inchisoare de catre sotul care aproape a omorato Ce ia transmis Daniel Balaciu de dupa gratii
Dana Roba, amenințată de Daniel Balaciu, aflat la închisoare. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba are noi probleme din cauza soțului ei, care aproape a omorât-o. Daniel Balaciu a amenințat-o pe make-up artistă direct din închisoare. Acesta a transmis jigniri la adresa ei, dar și a noului ei iubit.

Dana Roba are noi probleme. Daniel Balaciu a amenințat-o direct din închisoare

Anul trecut, în luna iunie, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Acesta a băgat-o în spital, în stare foarte gravă. Make-up artista avea șanse mici de supraviețuire, însă medicii au reușit să o salveze.

ADVERTISEMENT

Vedeta a revenit alături de fetițele ei și s-a întors la muncă la câteva săptămâni după ce a ieșit din spital. Mai mult, Dana Roba iubește din nou. A început o relație cu Beni, un bărbat pe care l-a cunoscut cu mult timp în urmă și care a vizitat-o la spital.

Deși ar trebui să fie liniștită, Dana Roba nu se poate bucura pe deplin de fetițe și de relația cu Beni, pentru că soțul care a desfigurat-o îi trimite amenințări din spital.

ADVERTISEMENT

De Crăciun, Dana Roba și-a dus fiicele la soacra ei, pe care le-a lăsat câteva ore. Micuțele i-au zis vedetei că a sunat tatăl lor, care le-a amenințat direct din închisoare.

“De Crăciun am dus fetițele la soacra mea că plângea că ce sărbători sunt astea când fiul ei e la pârnaie, i-am zis că îi las fetițele la ea dacă vrea. Le-am lăsat trei ore și după m-am dus să le iau să le ducem la colindat.

ADVERTISEMENT

Mi-au zis fetițele că a a sunat ‘dânsul’, că așa îi zic fetițele lui (n.r. tatălui lor), și că a zis că Beni e țigan, că el o să ne scoată afară din casă pe toți, că e gras și urât, că nu o să te ierte niciodată și că din cauza ta el e la pușcărie.

El mă amenință pe mine din penitenciar, întâi să se scoată pe el din pușcărie, după să mă scoată pe mine din casă”, a declarat Dana Roba pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De ce nu se poate căsători Dana Roba cu Beni

Dana Roba și-ar fi dorit să se căsătorească cu Beni, însă acest lucru nu este posibil acum, din păcate. Avocata ei a informat-o că procesul de divorț va fi unul destul de lung. Din păcate, nu sunt șanse să se termine anul acesta.

“Planul meu era să fiu divorțată și să mă căsătoresc cu Beni, să mă recăsătoresc pentru a doua oară, dar din păcate ieri am fost la avocat, iar avocatul mi-a spus că cu siguranță nu se va termina procesul de divorț anul acesta.

Cel de condamnare a lui va fi mai rapid decât cel de divorț. Astea erau planurile mele și chiar îmi doream să se întâmple asta, dar poate că cine știe, poate se vor schimba lucrurile și se vor grăbi.

Oricum, când mi-a citit despre martorii lui nu mi-a venit să cred, e fratele lui, cumnata și un fin de-al părinților lor”, a mai spus vedeta.

De asemenea, make-up artista s-a declarat surprinsă de decizia fratelui lui Daniel Balaciu, aflat în Germania. Bărbatul nu s-a băgat ca martor în proces. Dana Roba crede că acesta a realizat cât de mult a greșit fratele său.

În urmă cu doi ani, soțul și soacra Danei Roba au avut COVID-19 și au fost aproape să-și piardă viața. Vedeta regretă și acum că s-a rugat pentru viața lui, iar el aproape că a omorât-o. Make-up artista speră ca fostul ei partener de viață să rămână cât mai mult după gratii.

ADVERTISEMENT