Life

Dana Roba, noi detalii despre relația cu noul partener, Beniamin. Mesajul emoționant al make-up artistei

Dana Roba a oferit noi detalii despre relația cu noul partener, Beniamin. Ce mesaj emoționant a postat pe rețelele de socializare.
17.11.2023 | 14:51
Dana Roba noi detalii despre relatia cu noul partener Beniamin Mesajul emotionant al makeup artistei
Dana Roba este împreună cu Beniamin din această vară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba a oferit noi detalii despre relația cu Beniamin, bărbatul cu care formează un cuplu din această vară, după ce a fost bătută crunt, cu ciocanul în cap, de către fostul soț, Daniel Balaciu. Make-up artista a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Ce mesaj emoționant a postat Dana Roba pe Instagram

Dana Roba pare mai fericită ca niciodată lângă noul său partener. Make-up artista dă de înțeles că Beniamin este bărbatul pe care l-a căutat, de fapt, până acum. Pe rețelele de socializare se afișează adesea alături de el cu zâmbetul pe chip. Cum au apărut de curând?

ADVERTISEMENT

Make-up artista este foarte activă în mediul online de când s-a aflat de situația cu care s-a confruntat, mai exact după ce la începutul lunii iunie, fostul soț a bătut-o cu ciocanul în cap, lăsând-o într-o baltă de sânge. Motivul gestului său ar fi fost dorința Danei Roba de a încheia definitiv căsnicia, nemaisuportând abuzurile.

În ultima postare de pe Instagram, Dana Roba apare foarte fericită alături de Beniamin și fetițele sale, semn că bărbatul are o relație bună nu doar cu ea, ci și cu fetițele, chiar dacă nu sunt copiii lui biologici. Beniamin dă dovadă de tată implicat.

ADVERTISEMENT

La postare, Dana Roba a adunat zeci de mii de aprecieri și a notat în dreptul ei: ”Adevărata poveste de dragoste e fără sfârșit…”,  a scris make-up artista lângă un filmuleț în care apare cu Beniamin și fetițele sale, Chantal și Celine.

dana roba
Dana Roba, alături de Beniamin și fetițele sale. Sursa foto: captură video Instagram

Dana Roba, cuplată cu Beniamin din această vară

Dan Roba a confirmat cu greu povestea de dragoste cu Beniamin în această vară. O perioadă a spus că-i este doar un bun amic care a venit în spital să o sprijine în momentul dificil în care se afla. Make-up artista a fost și în comă din cauza loviturilor primite de la fostul soț.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru FANATIK, Dana Roba a mărturisit că îl știa pe Beniamin de mai mult timp, fără a avea o legătură amoroasă, în pofida speculațiilor, și că a cucerit-o prin grija pe care i-a arătat-o cât timp a fost internată, dar și după externare. 

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

ADVERTISEMENT

Ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc. Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați.

El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.”, a spus Dana Roba în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT