Life

Noi schimbări la Whatsapp. Ce vor putea face de acum utilizatorii

Vești bune pentru utilizatorii Whatsapp. Mark Zuckerberg anunță noi schimbări, dar și noi beneficii pentru aceștia. Despre ce este vorba?
23.03.2023 | 10:26
Noi schimbari la Whatsapp Ce vor putea face de acum utilizatorii
Noi schimbări la Whatspp. Ce vor putea face de acum utilizatorii. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Whatsapp vine cu o serie de noutăți pentru utilizatori. Mark Zuckerberg a făcut un anunț în acest sens. De asemenea, la rândul ei, compania a venit cu mai multe precizări. Ce vor putea face de acum utilizatorii și ce beneficii noi oferă aplicația?

Noi opțiuni pentru utilizatorii Whatsapp

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Mark Zuckerberg anunță lansarea unei noi aplicații Whatsapp Desktop pentru Windows. De acum, potrivit acestuia, utilizatorii vor putea efectua apeluri video cu până la trei persoane.

ADVERTISEMENT

De asemena, la apelurile audio vor putea participa până la 32 de utilizatori. ”Lansăm o nouă aplicație desktop WhatsApp pentru Windows. Acum puteți efectua apeluri video criptate E2E cu până la 8 persoane și apeluri audio cu până la 32 de persoane”, a anunțat acesta.

La rândul lor, reprezentanții Whatsapp au anunțat lansarea noii versiuni. Sursa citată subliniază însă că noutățile nu se opresc doar aici. Compania are în plan să crească treptat limita de utilizatori în timp, astfel încât orice persoană să aibă parte de o experiență plăcută.

ADVERTISEMENT

“Acum puteți găzdui apeluri video de grup cu până la opt persoane și apeluri audio cu până la 32 de persoane. Vom continua să creștem aceste limite în timp, astfel încât să puteți rămâne mereu conectați cu prietenii, familia și colegii de muncă”, precizează Whatsapp.

Noua aplicație rulează mult mai rapid

Ce mai trebuie să știe utilizatorii? Că noua aplicație desktop pentru Whatsapp Windows se încarcă mai rapid. Totodată, ea rulează mai ușor decât versiunile anterioare. Printre altele, aceasta include și o sincronizare îmbunătățită cu mai multe dispozitive, arată socialmediatoday.com.

ADVERTISEMENT

În acest mod, utilizatorii pot schimba cu ușurință dispozitivele de pe care vor să discute. Alte elemente din aplicație, precum previzualizarea legăturilor și stickerele, vor fi acum afișate și în aplicația pentru desktop, mai anunță compania.

Trebuie menționat că acest lucru nu este neapărat o noutate. Încă de anul trecut, Meta publica o previzualizare a planurilor pe care le are pentru Whatsapp. S-ar părea că mai există și alte opțiuni ambițioase pe care compania vrea să le introducă. 

ADVERTISEMENT

Amintim și că recent, Meta a lansat o nouă versiune beta a WhatsApp pentru tabletele Android. Între timp, compania mai dezvoltă și o versiune pentru Mac. Aceasta va fi extrem de utilă pentru cei care lucrează de acasă, dar și pentru cei care vor să țină legătura cu cei dragi.

ADVERTISEMENT
Tags: