Life

Noi tensiuni între antrenorii de la Vocea României. Irina Rimes: “Colegii mei nu sunt de acord cu mine”

Antrenorii de la Vocea României au parte de noi tensiuni în ediția de astăzi. Ce le va reproșa Irina Rimes colegilor săi?
07.10.2022 | 15:10
Noi tensiuni intre antrenorii de la Vocea Romaniei Irina Rimes Colegii mei nu sunt de acord cu mine
Antrenorii de la Vocea României au parte de noi tensiuni. Sursa foto: Pro TV, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi Vocea României, antrenorii au parte de noi tensiuni după ce se întorc în același timp la concurenți. Irina Rimes și Denis Roabeș se vor lupta din nou pentru aceeași voce.

Antrenorii de la Vocea României, noi tensiuni în ediția din 7 octombrie

Vocea României revine cu o nouă ediție în această seară. Fiecare antrenor se va lupta pentru ca cele mai bune voci să facă parte din echipa sa, însă nu vor lipsi neînțelegerile și dialogurile dure.

ADVERTISEMENT

În ediția difuzată săptămâna trecută, o concurentă a stârnit discuții aprinse între antrenori. Așa se va întâmpla și în noua ediție, deoarece fiecare își dorește să aibă voci remarcabile în echipă.

“Colegii mei nu sunt de acord cu mine acum și îmi pare rău pentru că am avut discuțiile astea între noi, dar nu o să-i dau de gol.”, va spune Irina Rimes în ediția de astăzi, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș anunță că “vom asista la o luptă mare de tot” între cei cinci antrenori.

Toți antrenorii se întorc la unul dintre concurenți. Tudor Chirilă nu este încrezător că acesta va alege să facă parte din echipa lui.

“Mărturisesc că nu cred că am șanse să mă alegi. Simt că echipa ta este la Smiley și Theo și oricât aș încerca eu să-mi bat capul aici și să te conving, nu știu ce aș putea să fac și-mi pare foarte rău că nu voi primi încrederea ta.”, îi va spune solistul trupei Vama.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes și Denis Roabeș se ceartă pe același concurent

Irina Rimes și Denis Roabeș se vor certa pe un concurent în ediția de astăzi a show-ului de talente. Cei doi au fost într-o astfel de situație și săptămâna trecută, atunci când se “luptau” pentru Teodor Dedu. În cele din urmă, concurentul l-a ales pe Denis.

“Mi-a fost chiar greu să lupt cu mâinile legate.”, este replica solistului de la The Motans.

“Ai reușit să vorbești mai mult decât am vorbit eu în toate sezoanele.”, îi spune Tudor Chirilă Irinei Rimes, în timp ce artista încearcă să-l convingă pe un concurent să facă parte din echipa ei.

ADVERTISEMENT

Noi concurenți urcă pe scena de la Vocea României cu speranța că vor reuși să-și îndeplinească visul. Unul dintre tinerii care vor putea fi urmăriți în această seară vrea să fie sigur că va fi ținut minte după această performanță.

“Vreau să mă țină minte lumea drept puștiul care a făcut show.”, va spune concurentul.

O altă concurentă spune că s-a luptat întotdeauna să fie atât de bună încât nu poate fi ignorată. Rămâne de văzut despre cine este vorba și câte scaune va întoarce concurenta respectivă.

La fel ca în fiecare săptămână, ediția 5 Vocea României se difuzează de la 20:30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT