Life

Vocea României 2022, episodul 4. Cele mai tari momente. Antrenorii au găsit noi voci de excepţie

Vocea României 2022, episodul 4. Cele mai tari momente din noua ediție. Cei patru antrenori au găsit noi voci de excepție.
30.09.2022 | 22:59
Vocea Romaniei 2022 episodul 4 Cele mai tari momente Antrenorii au gasit noi voci de exceptie
Vocea României 2022, episodul 4. Cele mai tari momente. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
30-09-2022
19:59

Teodor Debu, dialog amuzant cu antrenorii: “Irina îmi dă vibe de fostă-mea”

Teodor Debu a urcat pe scenă și a interpretat melodia “Make it rain”, iar Irina Rimes și Denis Roabeș au fost singurii care s-au întors și s-au luptat pentru tânărul concurent.

“Eu cred că ai puterea reală să-i faci pe oamenii ăștia doi să antreneze.”, spune Tudor Chirilă.

Concurentul le-a spus antrenorilor că este din Vălenii de Munte, la fel ca Theo Rose, care i-a făcut o poză acestuia și i-a trimis-o mamei ei. În cele din urmă, cântăreața a aflat că Teodor Debu a fost în clasă cu verișoara ei.

“Ia stai să-ți fac o poză să i-o dau mamei, să văd dacă te știe. (…) Ai fost cu vară-mea în clasă, cu Ilinca.”, i-a spus Theo Rose tânărului.

“Nu știu dacă ești obosită, dar mi se pare că Denis a încercat mai mult. (…) Denis mi se pare mai ok, Irina îmi dă un vibe de fostă-mea.”, i-a spus tânărul Irinei Rimes, după ce artista i-a spus că îl vrea în echipa ei și i-a promis “o aventură”. Mai mult, Irina Rimes l-a căutat pe tânărul concurent pe Instagram pentru a-l urmări.

În final, alegerea lui Teodor Debu a fost Denis de la The Motans.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

30-09-2022
19:41

Pavel Bartoș s-a aruncat pe jos după momentul Clarissei

Clarissa Vichi a interpretat într-un mod inedit piesa “Kiss”, iar toți antrenorii au fost impresionați. Concurenta originară din Italia l-a uimit și pe Pavel Bartoș, care s-a aruncat pe jos la finalul momentului ei. 

Tânăra a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Clarissa a urmărit sezoanele precedente ale emisiunii și i-au plăcut melodiile pe care solistul trupei Vama le-a ales pentru concurenți. 

“Vai, cum a cântat… a cântat perfect. Atitudine, voce, note înalte.”, a spus Irina Rimes. 

Pavel Bartoș Vocea României
Pavel Bartoș s-a aruncat pe jos la Vocea României, după momentul Clarissei. Sursa foto: Captură Pro TV
30-09-2022
19:13

Eki, concurentul din Indonezia care a făcut senzație

Kam Cahayadi sau “Eki”, așa cum i se spune, este artist stradal din Indonezia și a descoperit că are o pasiune pentru muzică cu ceva timp în urmă, după ce a fost nevoit să cânte pe stradă. Tânărul și-a întâlnit actuala soție, alături de care s-a mutat la Milano.

Tânărul a călătorit peste tot alături de trupa sa, cu care cântă pe străzi. Eki a mai spus că s-a îndrăgostit de România și și-a dorit foarte mult să participe la emisiunea de talente de la Pro TV.

Concurentul a interpretat melodia “Can’t Stop the Feeling” a lui Justin Timberlake, iar momentul său a fost aplaudat de public, dar și de antrenori.

“Poate cel mai aplaudat concurent de până acum la Vocea României.”, a spus Pavel Bartoș după momentul lui Eki.

Eki i-a ales pe Smiley și pe Theo Rose pentru a merge mai departe în competiție. Smiley i-a spus tânărului că și el obișnuia să fie un artist de stradă atunci când făcea parte din trupa Simplu, alături de CRBL. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

30-09-2022
18:54

Smiley și Theo Rose, cuceriți de interpretarea lui Laszlo Janoska

Laszlo Janoska a interpretat melodia “Oameni” în ediția cu numrul 4 Vocea României. Irina Rimes s-a întors spre finalul piesei, urmată de Smiley și Theo Rose.

“Ne-am întors târziu pentru că am tot analizat felul în care cânți. (…) Piesa asta nu prea o văd cântată altfel. Ai o voce baritonală foarte strălucitoare. Nu știu ce mai cânți, dar ai o voce foarte bună.”, i-a spus Smiley.

Denis Roabeș a lăudat modul în care concurentul a interpretat melodia. Cu toate acestea, artistul nu s-a întors deoarece nu știe cum l-ar fi putut ajuta în competiție.

“Laszlo, ai cântat foarte bine, ai cântat extraordinar de fapt. Nu mi-am dat seama de stilistica interpretării tale. Dacă aș putea să te ajut în acest concurs cu ea. Nu m-am găsit eu confortabil cu ea, dar ai cântat extraordinar. Te felicit!”, a spus Denis de la The Motans.

Laszlo a ales să meargă mai departe în concurs cu Smiley și Theo Rose.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

30-09-2022
18:28

Smiley, jurizare atipică în ediția din această seară

Valeria Condrea a interpretat într-un mod cu totul original celebra melodie “Blue (Da Ba Dee)”, iar jurații au fost impresionați de prestația ei și toți cinci s-au întors.

Irina Rimes i-a spus concurentei că nu a avut o prestație prea “wow”, iar colegii au contrazis-o și au adus argumente.

Interpretarea piesei a fost una unică, iar Smiley i-a spus că “era ceva pe psihedelice”, dar într-un sens bun. Citește AICI discuția completă a celor cinci antrenori de la Vocea României.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

30-09-2022
18:20

De ce nu s-a întors Tudor Chirilă la o concurentă

Ana Doană a interpretat piesa lui Feli, “Cine te crezi”, iar Irina Rimes este singura dintre antrenori care s-a întors. Astfel, concurenta face parte automat din echipa cântăreței.

“Este foarte greu să treci peste interpretarea lui Feli când vine vorba despre această piesă și totuși eu m-am întors.

Cred că ai niște calități vocale extraordinare, ești o voce peste care eu nu puteam să sar. Mă bucur că colegii mei nu s-au întors.”, i-a spus Irina Rimes tinerei de 17 ani.

Tudor Chirilă a fost nevoit să-i explice concurentei de ce nu s-a întors, invocând noua regulă a acestui sezon. Cântărețul a ales să se nu se întoarcă deoarece nu vrea să fie nevoit să o elimine pe tânără după etapa audițiilor pe nevăzute.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

30-09-2022
18:15

Tudor Chirilă, despre Irina Rimes și Denis Roabeș: “Sunt fiare”

Alexandrina Vlad a interpretat melodia “Love is a Lie”, iar cei care s-au întors au fost Irina Rimes și Denis Roabeș. Tudor Chirilă nu s-a întors, dar a spus despre colegii săi că se vor certa foarte tare pentru a o convinge să vină la ei în echipă.

“S-au întors Irina Rimes și Denis, sunteți pe mâini extraordinar de bune. O să se certe, știți cum? O să se dea cu capul de pereți!

E o tensiune între ei când se bat pe un concurent…Vine suflu dinspre ei, ăștia sunt fiare. Mă bucur că am un moment de relaxare că nu m-am întors cu ei.”, spune Tudor Chirilă despre colegii săi.

“De ce trebuie să fie tot timpul luptă și sânge? De ce să nu fie pace, prietenie…”, spune Irina Rimes.

În cele din urmă, Alexandrina a ales să facă parte din echipa Irinei Rimes.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

30-09-2022
17:46

Luptă crâncenă între jurați pentru Anastasia Roabeș

Anastasia Budeșteanu a interpretat melodia “Cuz I Love You”, iar vocea ei puternică i-a impresionat pe antrenori.

Lupta pentru prima concurentă din această seară a fost una crâncenă. Fiecare antrenor își dorește să o aibă în echipă și încearcă să o convingă cu orice preț.

“O să fie o luptă crâncenă pentru că toată lumea te vrea, O să scoatem armele din pod. (…) Cred că ești făcută pentru echipa mea.”, i-a spus Tudor Chirilă tinerei în vârstă de 20 de ani.

Solistul de la The Motans și-a amintit de Anastasia atunci când a văzut-o. În trecut, cei doi au cântat împreună pe aceeași scenă.

“Noi am mai lucrat împreună, am cântat pe aceeași scenă. (…) Am avea o chimie foarte bună, ai o voce extraordinară.”, i-a spus Denis Roabeș concurentei.

Pentru a o convinge să facă parte din echipa ei, Irina Rimes i-a făcut o propunere interesantă Anastasiei. “Mi-ar plăcea să-ți scriu o piesă”, a fost propunerea artistei.

“Păi dacă facem din astea…Mie mi-ar plăcea să-ți dau 3.000 de euro.”, completează Theo Rose.

În cele din urnă, Anastasia a ales să meargă mai departe cu Denis Roabeș. Vezi AICI ce replici dure și-au spus cei cinci antrenori. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

În această seară, Vocea României revine cu episodul 4, în care antrenorii vor descoperi noi voci de excepție. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose, precum și Denis Roabeș își formează în continuare echipele.

Vocea României 2022, episodul 4. Cele mai tari momente

La fel ca până acum, antrenorii emisiunii de talente de la Pro TV continuă să se lupte pentru a-i convinge pe cei mai buni concurenți să aleagă echipa lor.

ADVERTISEMENT

În ediția de săptămâna trecută, antrenorii au fost plăcut surprinși de vocile pe care le-au auzit. De altfel, Irina Rimes a căzut în genunchi după ce Andra Botez a interpretat într-o manieră unică piesa “Spain”.

Sezonul cu numărul 10 Vocea României a venit cu o schimbare importantă atât pentru jurați, cât și pentru concurenți.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, în faza audițiilor pe nevăzute, fiecare antrenor poate lua în echipa sa un număr nelimitat de concurenți. La final va fi nevoit să aleagă doar 14 pentru a merge cu ei în următoarea etapă. Această regulă nu exista în sezoanele precedente.

Din cauza acestei reguli, Tudor Chirilă este pus într-o mare dificultate în ediția care se va difuza vineri seară, 30 septembrie.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a explicat unui concurent de ce nu s-a întors la el. Deși participantul are o voce foarte bună, antrenorul nu vrea să-l piardă în etapa următoare, atunci când va trebui să renunțe la o parte din concurenți.

“Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți.

Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului.

Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta.”, explică Tudor Chirilă la Pro TV, în ediția difuzată în această seară.

Irina Rimes, propunere inedită pentru un concurent

În ediția de vineri, 30 septembrie, jurații vor face tot ce le stă în putință pentru a fi aleși de concurenți.

Irina Rimes îi face o propunere inedită unui concurent, după ce toate scaunele se întorc. Artista îi spune acestuia că va scrie o piesă special pentru el.

“O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum, pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă.”, spune antrenoarea în ediția de astăzi.

Un alt concurent vine special din Indonezia pentru a participa la Vocea României. Momentul său îi va impresiona pe jurați și pe spectatori. Pavel Bartoș spune despre prestația sa că este, poate, cea mai aplaudată de până acum.

Episodul 4 Vocea României va fi difuzat la Pro TV de la 20:30.

Săptămâna trecută, emisiunea a fost lider de audiență. Peste 1,4 milioane de români au urmărit ediția difuzată pe 23 septembrie.

ADVERTISEMENT