Life

Nosfe, comemorat la un an de la moarte. Colegii de la Șatra Benz nu l-au dat uitării

Nosfe, pomenit la un an de la trecerea în neființă. Artiștii de la Șatra Benz nu l-au scos din sufletele lor. Ce decizie au luat.
11.10.2023 | 19:35
Nosfe comemorat la un an de la moarte Colegii de la Satra Benz nu lau dat uitarii
Nosfe, pomenit la un an de la trecerea în neființă. Artiștii de la Șatra Benz nu l-au scos din sufletele lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nosfe, pe numele din buletin Darius Crețan, urmează să fie comemorat la un an de la moartea neașteptată suferită în octombrie 2022, la scurt timp după ce a coborât de pe scenă. Colegii de la Șatra Benz nu l-au dat uitării.

Nosfe, pomenit la un an de la trecerea în neființă. Artiștii de la Șatra Benz nu l-au scos din sufletele lor

Nosfe va fi pomenit la un an de la trecerea în neființă. Artiștii de la Șatra Benz nu l-au scos din sufletele lor. Rapperul a încetat din viață la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct lăsând în urmă o soție și o fetiță.

ADVERTISEMENT

La finalul acestei săptămânii familia și cei dragi au luat decizia să se întâlnească și să dea de pomană. Cântăreții din formația din care a făcut parte au anunțat că-i așteaptă pe fani la monumentul funerar ridicat în amintirea lui.

„Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă într-un moment special de comemorare pentru a marca un an de la pierderea lui Nosfe. Vă așteptăm la monumentul funerar dedicat lui. 

ADVERTISEMENT

Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să aduceți câte o floare și să împărtășiți gândurile și amintirile voastre despre el. Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, Strada Dealul Bisericii 54, duminica, 15.10.2023, începând cu 12:00.

Pentru cei interesați ne vedem duminică”, au anunțat artiștii de la Șatra Benz pe Facebook prin intermediul unei fotografii pe care apare chipul lui Nosfe. Internauții s-au bucurat când au aflat această veste.

ADVERTISEMENT

Nosfe, în amintirile soției sale, Mădălina Crețan

Nosfe este în continuare în amintirile fanilor, alor prietenilor și ale soției sale, Mădălina Crețan. Regretatul rapper a lăsat un gol imens în inima partenerei de viață cu care are o fetiță, Iris. Copila este pasionată de gimnastică.

Din păcate, tânăra nu a reușit să treacă peste moartea artistului care a fost una fulgerătoare. A ales să renunțe la doliu, să nu mai poarte haine negre pentru că nu dorește să fie o victimă a energiilor primite înapoi.

ADVERTISEMENT

A ales să trăiască demnă de iubirea care vine de la Dumnezeu și să fie femeia pe care a ales-o soțul ei, Nosfe. Mădălina Crețan nu și-a revenit complet nici acum, ci doar s-a transformat. În plus, a învățat să simtă toate stările, indiferent că sunt bune sau rele.

ADVERTISEMENT