Life

Soția lui Nosfe, audiată după înmormântarea artistului. Care este, de fapt, motivul

Probleme mari pentru Mădălina Crețan. Soția lui Nosfe urmează să fie audiată de procurori la scurt timp după înmormântarea acestuia.
18.10.2022 | 20:57
Sotia lui Nosfe audiata dupa inmormantarea artistului Care este de fapt motivul
Soția lui Nosfe, chemată la audieri după înmormântarea artistului. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nosfe s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică și a lăsat în urmă o familie îndurerată. Artistul a fost condus pe ultimul drum marți, 18 octombrie.

Soția lui Nosfe, audiată de procurori

Ultimele momente din viața lui Nosfe sunt unele încă greu de descifrat pentru oamenii legii. Cu puțin timp înainte să își dea ultima suflare, artistul a susținut ultimul său concert.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a ajuns acasă, unde a murit subit. Soția sa, Mădălina Crețan, a fost cea care a sunat la 112 după ce artistul s-a prăbușit din senin. Deși medicii au ajuns la fața locului rapid, aceștia nu au mai putut face nimic.

Cauza decesului în cazul lui Nosfe a fost infarctul, însă chiar și așa, ancheta privind moartea acestuia continuă. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, așa cum prevede procedura standard.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform legii, soția lui Nosfe urmează să fie și ea audiată. Mădălina Crețan ar urma să le dea procurorilor toate informațiile necesare despre soțul ei, dar și despre ce s-a întâmplat, de fapt, în acea noapte în care artistul și-a dat ultima suflare.

Menționăm faptul că această veste vine la doar câteva ore distanță după ce Nosfe a fost înmormântat. Artiști de renume au participat în cursul zilei de marți la funerariile acestuia.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe, devastată de durere

Printre ei s-au numărat Ruby, Speak, Ștefania, dar și Cabron, care au dorit să-i aducă un ultimul omagiu bunului lor prieten care s-a stins din viață fulgerător.

Soția lui Nosfe însă a fost cea mai afectată de cele întâmplate. Femeia nu s-a putut dezlipi de portretul acestuia, iar la un moment dat a îngenunchiat în fața sa, devastată de durere.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea în neființă a o soțului ei, alături de care se vedea restul vieții, Mădălina Crețan va fi nevoită de acum să își crească singură fetița de doar șapte ani, care din păcate, a rămas fără tată.

ADVERTISEMENT