Fotbal intern

Notele FANATIK după FCSB – CFR Cluj 1-1. Favoritele la titlu au oferit fotbal cu pipeta

03.05.2021 | 22:42
Notele FANATIK dupa FCSB  CFR Cluj 11 Favoritele la titlu au oferit fotbal cu pipeta
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit la Giurgiu în ultima etapă a turului din play-off. A fost un 1-1 care le convine ardelenilor, care își păstrează prima poziție. Rezultat obținut cu noroc, pe final, după o nouă eroare comisă de Vlad.

Deja nu se mai așteaptă nimeni la spectacol în duelurile dintre cele două, dar partida de luni a fost poate cea mai plictisitoare din acest sezon de Liga 1. Doar nervi și ceva durități, zero fotbal. O nouă dovadă că fotbalul românesc merge într-o direcție greșită.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dat impresia că e echipa mai bună, că poate controla ostilitățile. Dar când a venit vorba să își și creeze ocazii, situația a arătat jalnic. Iar defensiva care în trecut primea multe laude a arătat foarte rău. FCSB a călcat rar în jumătatea adversă, dar Burcă și Ben Youssef au arătat slăbiciuni de fiecare dată când au fost solicitați.

Notele FANATIK după FCSB – CFR Cluj 1-1. Ovidiu Popescu a fost cel mai bun de la gazde. Oaspeții s-au scos fără să joace mare lucru

Andrei Vlad – 5 –  Nu a fost prea mult pus la încercare de fotbaliștii de la CFR Cluj. Dar s-a remarcat cu o intervenție sigură la șutul lui Sigurjonson, minutul 45. Dar a comis-o grav la faza din care CFR Cluj a egalat. Are scuza că mingea a sărit aiurea din acea porțiune a gazonului.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț – 6 – neglijent în finalul primei reprize, la ocazia lui Sigurjonson. Dar în rest și-a făcut treaba bine în defensivă. Nu a ajutat deloc atacul.

Iulian Cristea – 6 – Și-a făcut treaba bine în defensivă. A avut și o ratare uriașă în minutul 53, când a reluat din apropiere, pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron – 6 – A avut prima mare ocazie a partidei, o lovitură de cap în bară, în minutul 12. S-a accidentat în minutul 24 și a fost schimbat în minutul 35.

Risto Radunovic – 6 – Și-a făcut bine treaba în defensivă, dar nu a reușit să ajute mai deloc faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu – 7 – Pasă foarte bună pentru Tănase la faza panalty-ului. Mutat în centrul defensivei în minutul 35, și-a făcut treaba și aici. A mai avut un șut bun în minutul 53, scos greu de Arlauskis.

Gabriel Simion – 5 – A greșit câteva mingi în propria jumătate, a luat și un galben. Și a fost schimbat în minutul 35.

Ionuț Vînă – 6 – S-a luptat pe faza ofensivă. A încercat să își ajute defensiva, aspect care poate fi apreciat. A fost înlocuit cu Olaru în minutul 51.

Olimpiu Moruțan – 7 – A avut câteva acțiuni bune care au dus la ocazii pentru FCSB. A fost bun în prima repriză, dar s-a tăiat pe parcurs. Din minutul 65 nu și-a mai găsit suflul și a fost înlocuit în cele din urmă.

Octavian Popescu – 5 – Nicio realizare pentru echipa sa. Ba mai mult, a pierdut câteva mingi în poziții periculoase pentru echipa sa. Și și-a bătut joc de o ocazie în final.

Florin Tănase – 6 – A transformat penalty-ul pe care tot el l-a obținut. Este faza datorită căreia putea fi considerat omul meciului. Dar nu prea a mai jucat nimic în rest, lucru care contează enorm dacă ținem cont că ardelenii au egalat.

Au mai jucat:

Adrian Șut – 4 – A intrat în minutul 35. Joc modest, care a culminat cu faza din minutul 80, când a făcut penalty la Deac. Dar arbitrul a dat fault în atac. L-a scăpat din marcaj pe Burcă la faza la care CFR Cluj a egalat.

Răzvan Oaidă – 5 –  A intrat în minutul 35. A jucat slab și a ratat o ocazie bună în minutul 52,.

Darius Olaru – 6 – A intrat în minutul 51. O pasă bună pentru Oaidă, în minutul 75.

Andrei Burcă, printre cei mai slabi de la CFR Cluj timp de 90 de minute. S-a scos cu golul marcat pe final

Giedrius Arlauskis – 6 – Nu prea i se poate reproșa nimic, dar nici nu a avut intervenții lăudabile.

Cristi Manea – 6 – S-a luptat mult pe flancul său, dar nu a putut ajuta prea mult ofensiva.

Ben Youssef – 5 – Scos prea ușor de pe traiectorie de Tănase la faza la care FCSB a primit penalty. A fost lent și neinspirat.

Andrei Burcă – 6 – Prea multe dueluri pierdute. Primul cu Miron, minutul 12, fază la care fundașul FCSB a lovit bara. A comis penalty în minutul 17. S-a scos cu lovitura de cap cu care a egalat pe final.

Mario Camora – 5 – Modest atât pe faza defensivă, cât și în atac. Nesigur și destul de greoi.

Runar Sigurjonsson – 6 – A fost cel mai activ om al celor de la CFR Cluj în prima repriză. Dar neinspirat în fața porții. A ratat o ocazie mare în prelungirile primei părți.

Mihai Bordeianu – 5 – Multe intervenții la limită, trebuia să primească un galben în prima repriză.

Adrian Gîdea – a intrat doar pentru repsectarea regulii U21. A fost schimbat după doar trei minute de Omrani.

Ciprian Deac – 6 – A irosit multe faze de atac. Și mai grav, a bătut neinspirat mai multe lovituri libere și cornere care puteau fi periculoase. Culmea, s-a scos cu o centrare perfectă la ultima ocazie, pentru Burcă.

Gabriel Debeljuh – 5 – S-a luptat mult, a reușit foarte puțin. Aproape inexistent în atacul celor de la CFR Cluj.

Valentin Costache – 5 – Gura mare mai tot timpul, dar fotbal foarte puțin pentru extrema celor de la CFR Cluj.

Au mai jucat

Bilel Omrani – 5 – A intrat în minutul 4, în locul lui Gîdea, iar prestația sa a fost una foarte modestă. Nu și-a găsit locul pe teren, nu a reușit să câștige dueluri. Contribuția sa la jocul campioanei a fost minimă.

Adrian Păun – 6 – A intrat în minutul 59, destul de implicat în jocul CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT