Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nou lider al galeriei Rapidului în locul lui Bocciu? Victor Angelescu: „Am vorbit cu Gigi Corsicanu”

Victor Angelescu a discutat despre actualul lider al galeriei Rapidului, dar și despre ce se va întâmpla cu poziția lui "Bocciu" cât timp este în arest.
18.03.2024 | 14:15
Nou lider al galeriei Rapidului in locul lui Bocciu Victor Angelescu Am vorbit cu Gigi Corsicanu
Victor Angelescu, despre noul lider al galeriei Rapidului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avocații lui Liviu “Bocciu” Ungurean au făcut contestație legat de starea de arest pe care o are acum, fiind reținut pentru 30 de zile, însă liderul galeriei Rapidului riscă o sentință și mai mare.

Nou lider al galeriei Rapidului în locul lui Bocciu?

În lipsa lui “Bocciu”, fanii giuleșteni vor să pună, până la revenirea din arest a liderului galeriei Rapidului, un alt reprezentant. Iar cel mai sonor nume este cel al lui Gigi “Corsicanu”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a mărturisit, la FANATIK SUPERLIGA, că a discutat cu Gigi Răducan despre șefia galeriei Rapidului, iar acesta i-a confirmat că în cursul acestei săptămâni va fi ales un nou lider.

Ulterior, reprezentanții clubului se vor întâlni cu cei ai galeriei pentru a discuta și despre ceea ce s-a întâmplat în duelul cu Farul, atunci când fanii nu au cântat și nu au încurajat echipa în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: “Am vorbit cu Gigi Corsicanu”

“Nu avem mai multe informații despre ei. Vă dați seama că fericiți nu au cum să fie. Știm că sunt deținuți și cam atât. Este o anchetă în desfășurare. Nu a mai apărut nimic nou legat de dosar. Cel puțin din ce știm noi. 

Am vorbit cu Gigi Corsicanu și a spus că săptămâna aceasta vor avea mai întâi ei o revedere și o discuție să vadă ce o să facă legat de faptul că nu au lider în acest moment. Trebuie să își aleagă un nou lider. Trebuie să vadă ce lucruri vor face. 

ADVERTISEMENT

Clubul nu are de ce să fie implicat aici și nici nu are ce să facă. După întâlnirea aceasta dintre ei o să vină cu o soluție. Apoi urmează să ne vedem și noi cu cei din conducerea galeriei. Să știm și noi despre ce este vorba. 

Le-am spus și eu și i-am încurajat, iar Gigi mi-a promis că o să facă asta în această săptămână. După aceea o să știm și noi mai multe”, a spus Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi “Corsicanu” Răducan este favoritul suporterilor pentru preluarea conducerii galeriei Rapidului, dar pe o perioadă temporară. Doar că acesta a explicat că nu vrea să facă pasul. Motivul ține de faptul că Gigi “Corsicanu” respectă ceea ce a făcut Liviu “Bocciu” Ungurean, iar decizia va trebui să o ia doar cu șeful galeriei.

Victor Angelescu, despre noul lider al galeriei Rapidului

ADVERTISEMENT