Sport

De ce refuză Gigi „Corsicanu” să îi ia locul lui „Bocciu” la șefia galeriei Rapidului: „E vorba de loialitate și respect”

Gheorghe „Corsicanu” Răducan a dezvăluit de ce nu îi ia locul Liviu Ungurean la șefia galeriei Rapidului, după ce „Bocciu” a fost arestat.
17.03.2024 | 18:39
De ce refuza Gigi Corsicanu sa ii ia locul lui Bocciu la sefia galeriei Rapidului E vorba de loialitate si respect
De ce refuză Gigi „Corsicanu” să îi ia locul lui „Bocciu” la șefia galeriei Rapidului: „E vorba de loialitate și respect”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lui Gigi „Corsicanu” i s-a propus să îi ia locul lui „Bocciu” la șefia galeriei Rapidului, arestat într-un dosar privind folosirea materialelor pirotehnice. Fostul lider al ultrașilor alb-vișinii nu a acceptat și a explicat motivele.

Gigi „Corsicanu” nu vrea, deocamdată, să fie lider de galerie la Rapid: „Nu e vorba de lașitate”

După ce a oferit o primă reacție în cazul arestării lui Liviu Ungurean și a altor șefi de galerie de la Rapid, Gigi „Corsicanu” Răducan a dezvăluit că este solicitat de mai mulți fani să preia frâiele în lipsa lui „Bocciu”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să transmit ceva tuturor rapidiștilor, care îmi transmit mesaje că eu trebuie să conduc galeria în momentul acesta! În primul rând, avocații lui Liviu au făcut contestație vis a vis de măsura care a fost luată și sunt șanse ca el să revină.

În al doilea rând, în cazul în care el nu o să poată reveni acum și o să primească interdicție, am să mă consult cu el și vom lua o decizie în funcție și de ce ne recomandă el, pentru că acolo este munca lui în totalitate.

ADVERTISEMENT

 A format acest grup, care formează acum galeria Rapidului, de la zero și a avut realizări deosebite cu care toți am fost mândri. Deci nu vreau să creadă cineva că este vorba de lașitate din partea mea sau dezinteres.

Este vorba de loialitate, de respect, pentru munca unui om care a făcut lucruri deosebite și nu în ultimul rând de frăție sinceră”.

ADVERTISEMENT

„Aceste evenimente au scopul de a ne dezbina și a distruge tot ce s-a realizat până acum la Rapid”

Până la alegerea unui nou șef de galerie, după evenimentele petrecute săptămâna aceasta, suporterii lui Rapid au ales să protesteze la meciul cu Farul, iar echipa lor favorită a pierdut cu 1-2.

Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și va rog din suflet să întelegeți că aceste evenimente din ultimele zile au scopul de a ne dezbina și a distruge tot ce s-a realizat până acum la Rapid.

ADVERTISEMENT

Dușmanii noștri d-abia așteaptă să ne vadă îngenuchiați! Haideți să le arătăm tuturor că suntem o familie unită și nimeni nu o să reușească să distrugă pasiunea și iubirea noastră pemtru Rapid! Împreună suntem de neclintit! Libertate pentru suporteri!”, a scris Gheorghe „Corsicanu” Răducan, pe Facebook.

ADVERTISEMENT