Life

Noua regulă impusă de 4 companii aeriene. Pasagerii vor fi refuzați la îmbarcare

Ce normă au de acum înainte 4 mari companii aviatice. Călătorii riscă să nu mai fie primiți la bord dacă nu o respectă.
16.04.2024 | 17:53
Noua regula impusa de 4 companii aeriene Pasagerii vor fi refuzati la imbarcare
Ce normă au de acum înainte 4 mari companii aviatice. Călătorii riscă să nu mai fie primiți la bord dacă nu o respectă. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Noua regulă impusă de 4 companii aeriene. Pasagerii vor fi refuzați la îmbarcare. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le facă însoțitorii de zbor, dar și care sunt firmele care au luat această decizie complet neașteptată.

Ce normă au de acum înainte 4 mari companii aviatice. Călătorii riscă să nu mai fie primiți la bord dacă nu o respectă

Ce normă au de acum înainte 4 mari companii aviatice. Călătorii riscă să nu mai fie primiți la bord dacă nu o respectă. Care sunt motivele principale pentru care a fost luată această hotărâre și pe cine privește, mai exact.

ADVERTISEMENT

Ryanair, Jet2, Easyjet şi TUI au impus o regulă pentru pasagerii care aleg să meargă în vacanțe cu aeronavele lor. Concret, este vorba de niște restricții vestimentare care ar putea să ducă la unele comportamente.

Pentru a evita perturbarea zborurilor aceste companii au decis să le transmită oamenilor să poarte numai ținute adecvate. Tricourile cu înjurături sau logo-uri ofensatoare pe ele nu vor mai putea fi purtate de oameni.

ADVERTISEMENT

În general, cel care sunt îmbrăcați cu astfel de obiecte vestimentare sunt rugați să le acopere sau să se schimbe. Cei care nu respectă noua regulă riscă să nu se mai urce la bordul aeronavei. Însoțitoarele de zbor sunt cele care trebuie să le transmită că nu au voie în interior.

De ce e nevoie de o ținută adecvată în avion

„Trebuie să aveți ca prioritate rezolvarea lucrurilor la sol, asigurându-vă că nu există agresiuni. Când zbori la înălțime, s-ar putea să ai conversații cu pasagerii sau glume sau comentarii nepotrivite între pasageri.

ADVERTISEMENT

Adăugați puțin alcool și s-ar putea să faci o aterizare neprogramată. Și nimeni nu vrea asta”, a declarat Mary Jo Manzanares, însoțitoare de zbor, conform CNN. O altă însoțitoare de zbor a mărturisit că are dreptul de a împiedica oamenii să urce în avion.

„Se întâmplă frecvent cu persoanele care nu sunt îmbrăcate într-un mod pe care noi l-am considera acceptabil”, a completat aceasta. De asemenea, este foarte important ca pasagerii să evite hainele murdare sau rupte.

ADVERTISEMENT

În plus, călătorii care aleg să zboare cu avionul trebuie să stea departe de ținutele prea casual sau îmbrăcămintea care conține materiale ușor inflamabile. Totodată, șlapii și hainele de plajă trebuie să stea neapărat în bagaj, nicidecum pe oameni la urcarea la bordul aeronavei.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”