Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noua senzație de la FCSB după 3-1 cu FCU! Becali anunță: “Cu el începe echipa”

Damjan Djokovic este noua senzație de la FCSB. Noul transfer al roș-albaștrilor a fost lăudat în direct la FANATIK SUPERLIGA de Adi Ilie și Gigi Becali.
17.07.2023 | 11:42
Noua senzatie de la FCSB dupa 31 cu FCU Becali anunta Cu el incepe echipa
Noua senzație de la FCSB după 3-1 cu FCU! Becali anunță: "Cu el începe echipa". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 3-1 meciul împotriva celor de la FC U Craiova și a început ca din pușcă noua stagiune din SuperLiga. Roș-albaștrii au tranșat jocul încă din prima repriză, când au condus cu 2-0.

Noua senzație de la FCSB după 3-1 cu FCU: “Este de nota 10!”

A fost debutul lui Damjan Djokovic la FCSB, iar fostul mijocaș al celor de la CFR Cluj a fost lăudat de Adrian Ilie la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI: 

ADVERTISEMENT

“Îmi place de Djokovic de când a jucat la CFR Cluj. Este de nota 10. A urcat, a recuperat, a pasat, exact ce avea nevoie FCSB. Chiar dacă ieri Craiova nu a jucat aproape nimic, a fost un joc foarte bun pentru FCSB”, a spus Adrian Ilie.

“Începem echipa cu el. Pe Djokovic și Florinel n-ai cum să îi scoți”

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a spus că echipa va începe de acum cu Damjan Djokovic și Florinel Coman, spunând că la mijloc sunt foarte multe soluții excelente pentru roș-albaștrii:

ADVERTISEMENT

“Ca dovadă, Djokovic a jucat tot meciul la 30 și ceva de ani. El nu mai poate fi scos din echipă. Începem echipa cu el. Pe Djokovic și Florinel n-ai cum să îi scoți. 

Mai este și Edjouma. Este și el jucător valoros. Am pierdut campionate pentru că am zis că se înjumătățesc punctele și jucăm cu copii. Acum avem două echipe, pe care să le rulăm în campionat și cupele europene”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous i-a remarcat pe Djokovic şi Băluţă: “Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi”

Antrenorul principal de la FCSB, Elias Charalambous, i-a remarcat la finalul meciului cu FC U Craiova pe Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, spunând că sunt fotbaliști de care echipa avea nevoie:

„Djokovic și Băluță sunt jucători care cunosc foarte bine campionatul. Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi. Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”, a spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se vede pe site-ul FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Apoi, emisiunea va rula în premieră pe canalele de Youtube și Facebook, de la ora 17:30.

ADRIAN ILIE IL LAUDA PE DJOKOVIC

ADVERTISEMENT