Sport

Noua stea a lui Gheorghe Hagi, un puști de doar 16 ani? A învins „marinarii“ chiar în ultimul meci!

Farul a ochit un nou transfer care ar putea veni chiar de la ultima formație cu care marinarii au susținut amical. De doar 16 ani, acesta poate fi noua stea a trupei "Regelui".
21.03.2024 | 22:15
Noua stea a lui Gheorghe Hagi un pusti de doar 16 ani A invins marinarii chiar in ultimul meci
Cine este Rareș Coman, noul transfer pregătit de Gheorghe Hagi pentru a ataca titlul sezonul viitor / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a susținut un amical împotriva Dunării Călărași, finalizat cu victoria surprinzătoare a călărășenilor, scor 4-3, chiar sub privirile „Regelui“, într-un meci cu, nu mai puțin de, 7 goluri,

Nouă stea a Farului, direct din Liga a III-a în play-off-ul Superligii

“Regele” a avut ocazia de-al vedea la lucru pe jucătorul ce ar putea fi nouă stea a Farului Constanța, fiind cunoscut pentru efectele magice pe care le are asupra tinerilor din lotul sau, fiind și clubul ce a oferit cei mai mulți jucători către loturile naționale, cu 34 de nume, peste pepiniera românească din Italia!

ADVERTISEMENT

Starul călărășenilor, Rareș Coman, este născut pe 1 Ianuarie 2008, și a impresionat staff-ul marinarilor prin calitățile sale, Gheorghe Hagi declarându-se mulțumit de prestația tânărului jucător dunărean.

“Da, am remarcat un copil născut în 2008 (n.r. – Rareş Coman). La mijloc. Eu mă uit la cei tineri. A muncit, a jucat bine”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului cu Dunărea Călăraşi, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Puștiul de 16 ani, noua armă a lui Gheorghe Hagi pentru titlu în sezonul următor?

Tinerețea lotului lui Gheorghe Hagi nu a fost niciodată o variabilă, întrucât antrenorul a mizat pe această carte de la lansarea proiectului, ce a avut și un discurs manifest cu privire la jucătorii lansați de clubul său, ceea ce i-ar oferi lui Rareș Coman toate șansele de a se impune pe „litoral“.

Împotriva Farului Constanța, Rareș Coman a evoluat timp de 62 de minute, oferind o imagine de ansamblu asupra atuurilor sale, printr-o lipsa de trac, un curaj demn de partide mari și o tehnică în regim de viteză impresionantă pentru vârsta sa fragedă, totul sub privirile staff-ului constănțean.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat că trupa constănțeană să facă o ofertă pentru Rareș Coman în vară, urmând ca tânărul mijlocaș să se alăture formației de la Ovidiu înaintea sezonului următor.

Cine este Rareș Coman, puștiul de 16 ani ce “i-a luat ochii” lui Hagi

Tânărul jucător călărașean este și un obișnuit al loturilor naționale, fiind parte a lotului ce a imvins Franța la Clairefontaine în urmă cu câteva săptămâni, preferat de către Nicolae Grigore în mijlocul terenului tricolorilor mici.

ADVERTISEMENT

Rareș Coman este angrenat în lupta pentru promovare, acolo unde sub tricoul celor de la Dunărea Călărași, și-a ajutat echipa să obțină până la acest moment un loc secund, aflându-se la doar 4 puncte distanță de lider, ilfovenii de la CS Afumați.

ADVERTISEMENT