Sport

Noua strategie a lui Becali în privința lui Tavi Popescu și Djokovic: „Nu sunt idiot! Mă folosesc de prospețime”

Gigi Becali are o nouă strategie în privința lui Tavi Popescu și Djokovic la FCSB. Ce decizii a luat patronul roș-albaștrilor.
18.09.2023 | 13:59
Noua strategie a lui Becali in privinta lui Tavi Popescu si Djokovic Nu sunt idiot Ma folosesc de prospetime
Gigi Becali a dezvăluit strategia de la FCSB în cazul lui Tavi Popescu și Djkokovic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat derby-ul revanșei cu Farul, scor 1-0 la Ovidiu, după golul marcat din penalty de Darius Olaru. Echipa lui Elias Charalambous a obținut a doua victorie consecutivă în campionat și și-a consolidat poziția de lider în clasament. Gigi Becali a lămurit situațiile lui Octavian Popescu și Damjan Djokovic, după meciul împotriva campioanei.

Noua strategie a lui Becali în privința lui Tavi Popescu și Djokovic: „Poate unii știu mai bine, dar noi așa facem”

Octavian Popescu a fost titular în meciul cu Farul. Tânărul fotbalist a fost scos de pe teren în minutul 69, iar în locul său a fost introdus Mihai Lixandru, care a bifat primele minute pentru FCSB de la revenirea din împrumut.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Damjan Djokovic a fost rezervă împotriva formației lui Gică Hagi și a fost aruncat în luptă la pauză în locul lui Ovidiu Popescu. Mijlocașul croat și-a pierdut treptat locul în echipa de start a roș-albaștrilor, însă Gigi Becali a dezvăluit strategia pe care o are cu cei doi jucători.

„Păi, cine a venit? Djokovic? Sunt foarte mulțumit de Djokovic. Bă, voi să știți un lucru. Noi o sa jucăm din trei în trei zile. Și dacă sunt unii mai deștepți ca noi, e problema lor. Poate ei știu mai bine ca noi, dar noi așa facem.

ADVERTISEMENT

Jucăm o repriză unul, o repriza altul. Ca să joace și ăla, și ăla. Noi mai jucam cu Compagno o repriză, cu Miculescu o repriză, că și ăla trebuie să joace, am dat bani și pe ăla.

„Nu sunt idiot! Mă folosesc de prospețime”

Aici e o strategie mai amplă de aplicat, la noi, la FCSB. Și ne și permitem, pentru că avem puncte în plus. Și noi trebuie să promovăm…Păi, ce, Tavi joacă? (n.r. – nu joacă bine). Dar nu ai văzut că…Nu putem să-l lăsăm pe Tavi să cadă. Aici nu e că zice ăla, că bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla. Ei știau că așa vor juca. Uite, acum o să vezi cum o să joace Djokovic titular.

ADVERTISEMENT

O să iasă, probabil, la pauză. Jucăm din trei în trei zile. E o strategie. Poate alții zic altfel, e problema lor. Mai deștepți ei. Dar eu, care nu sunt atât de deștept, dacă am cinci jucători pe care să-i schimb, de ce sa nu mă folosesc de prospețime. Sunt idiot? Nu sunt idiot.

Care sunt mai deștepți, eu zic că ei sunt idioți, că nu se folosesc de prospețime. Bine, nu îi schimb pe toți odată, dar de ce să nu mă folosesc de putere. Poate greșesc, dar uite că-mi iese așa”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a sosit în această vară la FCSB, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În tricoul roș-albaștrilor, croatul a adunat 11 apariții, reușind să marcheze două goluri.

Gigi Becali vede o nouă contracandidată la titlu: „Ziceam de Craiova, dar tot CFR Cluj”

Entuziasmul de la Universitatea Craiova s-a stins treptat, după înfrângerile cu Farul și FCSB. Deși oltenii au câștigat în ultima etapă, scor 2-1 cu Sepsi, Gigi Becali consideră că CFR Cluj este echipa care le poate pune cele mai mari probleme roș-albaștrilor în drumul spre titlu.

„Tot CFR e contracandidată. Ziceam de Craiova, dar tot CFR. Să vedem astăzi CFR. Dacă pierde sau pleacă doar cu un punct de la Petrolul, atunci sunt amândouă acolo (n.r.: CFR şi Universitatea Craiova).

Vreau anul ăsta să nu mai avem probleme. Să facă adrenalina ceilalţi, că sunt deştepţi. Să facă CSA adrenalină, care e treaba? Eu nu mai vreau adrenalină că am 65 de ani şi am consumat-o. Vreau linişte, vreau pace, adrenalina e război în inimă”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „GG” la meciul Hermannstadt – FCSB

Gigi Becali a dezvăluit strategia în privința lui Tavi Popescu și Djokovic: „Nu sunt idiot!”

ADVERTISEMENT