Sport

Noua vedetă a celor de la Sepsi, aproape de Universitatea Craiova! Omul implicat în transfer vine cu detalii. Exclusiv

Universitatea Craiova a fost la un pas să îl transfere pe unul dintre cei mai importanți jucători de la Sepsi OSK, însă mutarea vedetei din Sfântu Gheorghe nu s-a materializat.
20.04.2023 | 16:25
Noua vedeta a celor de la Sepsi aproape de Universitatea Craiova Omul implicat in transfer vine cu detalii Exclusiv
Noua vedetă a celor de la Sepsi, aproape de Universitatea Craiova! Omul implicat în transfer vine cu detalii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii au fost aproape să îl transfere pe Andres Dumitrescu, iar FANATIK a luat legătura cu omul care l-a vrut pe fundașul covăsnenilor la formația din Bănie. Sepsi – Universitatea Craiova se va juca vineri, de la ora 20:30, iar Eugen Neagoe și-a făcut calculele înaintea confruntării cu trupa lui Cristiano Bergodi.

Noua vedetă de la Sepsi, aproape de Universitatea Craiova: „Am vrut să îl aduc, dar a plecat în Italia”

Andres Dumitrescu este printre cei trei jucători de origine oltenească de la Sepsi Sfântu Gheorghe alături de Marius Ștefănescu și Nicolae Păun. Născut la Slatina, fundașul stânga al covăsnenilor a făcut primii pași în fotbal în orașul natal, apoi a urmat o perioadă petrecută în Pitești.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga de 22 de ani s-a impus în primul „11” al formației lui Cristiano Bergodi, fiind unul dintre jucătorii de bază de la Sfântu Gheorghe. În ultima etapă din play-off-ului din SuperLiga, Andres Dumitrescu a marcat singurul gol al lui Sepsi împotriva celor de la CFR Cluj, scor 2-1.

În aproximativ trei ani petrecuți la Sepsi Sfântu Gheorghe, Andres Dumitrescu a câștiga Supercupa și Cupa României Betano, fiind „călăul” Universității Craiova în semifinalele competiției. Acesta este o prezență constantă în lotul convocat de Emil Săndoi la reprezentativa U21 a României și va fi cel mai probabil printre „tricolorii” de la Campionatul European din 2023.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat înaintea confruntării Sepsi OSK – Universitatea Craiova că Andres Dumitrescu a fost aproape de un transfer la Universitatea Craiova. Oltenii au intrat pe fir pe vremea când tânărul fundaș era la Pitești, însă mutarea jucătorului a picat, din cauza interesului celor de la Padova.

„Da, am vrut să îl aduc la Universitatea Craiova de la Școala Argeș Viitorul Duminica. Au fost niște probleme, a plecat în Italia după aceea”, a declarat Silviu Bogdan, omul care l-a propus pe Andres Dumitrescu la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Colonia oltenească de la Sepsi OSK! Cei mai motivați jucători înaintea confruntării cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a dezvăluit că oltenii au o misiune dificilă în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, însă „Geană” nu permite pași greșiți în lupta pentru calificarea în cupele europene. Universitatea Craiova a avut meciuri grele de-a lungul timpului pe terenul celor de la Sepsi.

Cristiano Bergodi îi cunoaște foarte bine pe olteni, fiind antrenorul „alb-albaștrilor” în 2020, însă tehnicianul italian nu este singurul care a schimbat tabăra în ultimii ani. Alexandru Tudorie, Mihai Bălașa și Radoslav Dimitrov sunt trei dintre jucătorii pe care Universitatea Craiova i-a cedat la Sepsi.

ADVERTISEMENT

În lotul celor de la Sepsi se regăsesc și trei olteni: Marius Ștefănescu, Nicolae Păun și Andres Dumitrescu. Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, internaționalul român a declarat că vestiarul le-au găsit un nume grupului din regiunea istorică Oltenia.

„Suntem trei olteni în lotul lui Sepsi: eu, Păun și Dumitrescu. Chiar așa ne spun colegii noștrii «cei trei olteni». Este o atmosferă foarte bună, cu un grup unit și frumos. Sper ca majoritatea lor să continue la Sepsi și în sezonul următor”, spunea Marius Ștefănescu.

  • 22 de ani are Andres Dumitrescu
  • 650.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, conform transfermarkt

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „X2” la meciul Sepsi – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT