Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noul antrenor de la FCSB nu sperie rivalele la titlu: „Becali nu se va schimba, el taie și spânzură”. Video exclusiv

Elias Charalambous este noul antrenor de la FCSB, dar rivalele din SuperLiga nu se lasă impresionate. Tot Gigi Becali o sperie pe liderul Farul Constanța.
02.04.2023 | 16:07
Noul antrenor de la FCSB nu sperie rivalele la titlu Becali nu se va schimba el taie si spanzura Video exclusiv
Noul antrenor de la FCSB nu sperie rivalele la titlu: „Becali nu se va schimba, el taie și spânzură”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre lupta la titlu din campionatul României. Farul se pregătește de un meci extrem de greu, cu Rapid, dar e atentă și la ce face FCSB, una dintre principalele urmăritoare ale constănțenilor.

Cum comentează rivalele la titlu ale FCSB-ului numirea noului antrenor: „Gigi Becali taie și spâzură”

Elias Charalambous (42 de ani) este noul antrenor principal al celor de la FCSB. Toate detaliile în legătură cu contractul tehnicianului cipriot au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. El își va intra in rol începând cu etapa a 2-a din play-off, la Sf. Gheorghe. Luni, de la ora 20:30, FCSB are meci cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Lider în SuperLiga, Farul Constanța este cu ochii și pe ce fac rivalele. Echipa lui Gică Hagi se pregătește pentru meciul cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21:45. „Marinarii” sunt pe primul loc, cu 35 de puncte, cinci mai multe decât FCSB (locul 3), noua formație a lui Charalambous.

Oficialul Farului, Ciprian Marica, nu se teme de instalarea lui Elias Charalambous în funcția de principal la FCSB. Fostul mare atacant al naționalei e convins că echipa roș-albaștrilor va fi alcătuită în continuare de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine nu e nicio surpriză. Oricine ar veni acolo, domnul Gigi Becali ne-a spus că el e cel care taie și spânzură și care face echipa. Eu unul sunt înțeles și împăcat cu ideea că domnul becali nu se va schimba.

Va face întotdeauna ca și până acum și schimbările și echipa. Antrenorul are voie să facă antrenamentele săptămânal”, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cine e Elias Charalambous ca antrenor

FCSB este a patra echipă din cariera lui Elias Charalambous. În vârstă de 42 de ani, fostul fundaș a fost un jucător reprezentativ pentru naționala Ciprului, pentru care a bifat 64 de selecții.

Înainte să semneze cu gruparea patronată de Gigi Becali, Charalambous, care în sezonul 2012-2013 a evoluat la FC Valsui, le-a mai antrenat pe AEK Larnaca, Ethnikos Achna și Doxa Katokopias.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT