Sport

Noul transfer al lui Arsenal vine la pachet cu „Regina Twerk-ului”. Imagini provocatoare cu noua senzație de la Londra. Foto

Arsenal este aproape să-l transfere pe Jakub Kiwior de la Spezia. Tânărul fundaș ar putea veni în Londra alături de logodnica sa, supranumită regina twerk-ului.
22.01.2023 | 11:15
Claudia Kowalczyk, logodnica lui Jakub Kiwior, este „Regina Twerk-ului”. Sursă foto: Instagram: Claudia Redheaded.
ADVERTISEMENT

Arsenal este aproape să îl transfere pe Jakub Kiwior pentru aproximativ 22 de milioane de lire sterline de la Spezia. Internaționalul polonez, care a fost integralist la Cupa Mondială din Qatar, este așteptat la Londra alături de logodnica sa, Claudia Kowalczyk, cunoscută sub titulatura „Regina Twerk-ului”.

Jakub Kiwior este aproape să semneze cu Arsenal. Internaționalul polonez va merge la Londra alături de „Regina Twerk-ului”

În vârstă de 22 de ani, Jakub Kiwior este aproape de transferul vieții. Internaționalul polonez, titular pentru Spezia în Serie A, este sub atenta monitorizare a liderului din Premier League, Arsenal.

ADVERTISEMENT

Înțelegerile între cele două părți sunt foarte avansate, după cum susține celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, astfel mutarea s-ar putea concretiza în viitorul apropiat.

Cel mai probabil, fundașul central va merge pe Emirates alături de logodnica sa, Claudia Kowalczyk. Superba blondă este dansatoare și coregrafă de meserie, și este pasionată în mare măsură de twerking.

ADVERTISEMENT

Cine este Claudia Kowalczyk, logodnica fundașului dorit de Arsenal

În 2017, Claudia Kowalczyk a fost încoronată câștigătoare a Competiției de Twerk, fiind supranumită „Regina Germaniei”. Un an mai târziu, tânăra în vârstă de 30 de ani a fost semifinalistă la Campionatul European de Twerk.

Claudia Kowalczyk nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare și să împărtășească momentele cu urmăritorii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să împărtășesc pasiunea mea cu oamenii. Știi, îmi place diversitatea, am fost întotdeauna învățat că un dansator trebuie să fie versatil”, a declarat Claudia Kowalczyk, într-unul dintre videoclipurile de pe Instagram.

Jakub Kiwior și Claudia Kowalczyk locuiesc în Italia

În prezent, Jakub Kiwior și logodnica sa locuiesc în Italia, însă un eventual transfer la Arsenal, i-ar face pe cei doi îndrăgostiți să se mute în Londra. „Regina Twerk-ului” nu ezită să își facă publică relația pe care o are cu fotbalistul polonez cu care s-a logodit în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Totodată, fanii lui Arsenal au un motiv în plus să își dorească oficializarea transferului lui Jakub Kiwior. Fiecare postare a dansatoarei este asaltată cu mesaje ale fanilor lui Mikel Arteta.

„Bine ai venit la Arsenal!”, este principalul mesaj pe care fanii liderului din Premier League îl adresează Claudiei Kowalczyk.

ADVERTISEMENT
Tags: