Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noul transfer de la Dinamo, ironizat: „A greşit la primul gol, a făcut penalty-ul care nu s-a dat”

Alin Buzărin l-a făcut praf pe Darko Velkovski, noul fundaș central al lui Dinamo. Analiza echipei care va intra la derby-ul cu FC U Craiova 1948.
02.02.2024 | 16:19
Noul transfer de la Dinamo ironizat A gresit la primul gol a facut penaltyul care nu sa dat
Darko Velkovski are 48 de meciuri la naționala Macedoniei de Nord și e evaluat la 1,8 milioane de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – Dinamo este primul meci tare din runda cu numărul 24 a SuperLiga. FANATIK a aflat că „alb-roșii” se confruntă cu probleme de lot înainte de derby-ul din Bănie.

Dinamo, probleme înainte de derby-ul cu FC U Craiova 1948: „Dureri de cap pentru Kopic și dureri în gât pentru Amzăr”

Cristi Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a vorbit despre probleme medicale ale „câinilor” : „Dinamo are meci greu la Craiova și echipa este fără Amzăr. Sună metaforic: dureri de cap pentru Kopic și dureri în gât pentru Amzăr. Probabil gripa asta care umblă”.

ADVERTISEMENT

Astfel, antrenorul croat are doar două opțiuni: „Problema este ce ar putea să pună la U21? Bordușanu sau Bani vor juca deseară. Încă nu e dat la Slobozia. Probabil că se va duce acolo”.

Jurnalistul a dezvăluit cum ar putea să arăte 11-le lui Dinamo pe „Oblemenco”: „Eu văd o formulă probabilă, Hamawoo e suspendat. Se va juca un 4-4-2 cu Lucas și Velkovski centrali, Costin la dreapta și Rici Grigore probabil la stânga. Pavicic și Ilic în fața apărării, doi mijlocași de acoperire și probabil Bordușanu, Politic, Abdallah și Goncalo în față”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, dată peste cap de absența lui Amzăr. Moura are și el probleme mari

Tot planul tactic și strategia lui Dinamo a fost dată peste cap de accidentarea jucătorului eligibil pentru regula U21: „Deci asta înseamnă absența lui Amzăr. Nu s-a antrenat deloc în regulă în această săptămână”.

Fundașul brazilian accidentat la derby-ul cu Rapid creează probleme și mai mari: „La asta se adaugă și Moura, care e indisponibil și el de lungă durată. Se operează și chiar ar putea să se lase. Are 35-36 de ani. 

ADVERTISEMENT

Nu părea chiar așa urâtă accidentarea la meciul cu Rapid. În sensul că a ieșit pe picioare. Nu mă gândeam să fie chiar final de carieră pentru Moura”. 

Alin Buzărin, critici dure pentru Darko Velkovski: „El era bară fixă”

Alin Buzărin a ținut să mai sublineze un lucru și l-a pus la zid pe cel mai tare transfer al lui Dinamo din această iarnă: „Mie mi-a plăcut Velkovski etapa trecută. A pierdut mingea la primul gol, a făcut penalty-ul care nu s-a dat.

ADVERTISEMENT

Și la golul trei a dansat un fel de charda Burmaz pe lângă el pe-acolo. El era bara fixă, se învârtea în jurul lui”, a mai punctat analistul FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo, probleme înainte de meciul cu FC U. Darko Velkovski, desființat la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT