Sport

Novak Djokovic, relaxare înainte de optimile Roland Garros. A fost cu familia la ultimul meci al lui Leo Messi la PSG. Video

Novak Djokovic nu a ratat ultimul meci al lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain. Sârbul și-a luat cu el pe Parc des Princes toată familia.
04.06.2023 | 13:56
Novak Djokovic relaxare inainte de optimile Roland Garros A fost cu familia la ultimul meci al lui Leo Messi la PSG Video
Novak Djokovic e în optimile de finală la Roland Garros și e fan PSG. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a fost prezent la ultimul meci din sezon al lui PSG cu Clermont și probabil ultimul al starului argentinian în tricoul parizienilor.

Novak Djokovic, de la Roland Garros pe Parc des Princes la ultimul meci al lui Messi

Novak Djokovic țintește al treilea titlu de Grand Slam la Paris, iar sârbul a profitat de faptul că se află în capitala Franței și a mers la ultimul meci al lui Lionel Messi la PSG.

ADVERTISEMENT

Numărul trei mondial s-a relaxat înainte de meciul din optimile de finală de la Roland Garros cu Juan Pablo Varillas (locul 94 ATP) la meciul dintre PSG și Clermont.

Câștigătorul a 22 de turnee de Grand Slam a fost însoțit de copiii săi la tribuna VIP, însă nu a scăpat de camerele televiziunilor. Nu e însă pentru prima oară când Djokovic merge la un meci al lui PSG. A mai fost în acest sezon și la meciul din deplasare cu AS Monaco.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a intrat pe gazon și s-a salutat cu Kylan Mbappe

Novak Djokovic chiar a pășit pe gazon și s-a salutat prietenește cu starul lui PSG, Kylian Mbappe, care a reușit să marcheze.

Din păcate pentru parizieni, sârbul nu le-a purtat noroc și Clermont a câștigat cu 3-2. Sergio Ramos a marcat și el din penalty la ultimul meci în tricoul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Campionul sârb a fost surprins în tribune și alături de președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, cu care s-a întreținut pentru câteva momente.

În preajma lui Novak Djokovic au mai stat Nasser al-Khelaifi, președintele lui PSG, și Rudy Gobert, vedeta baschetului francez. Din păcate pentru tenismen, nu a putut vedea pe viu un ultim gol al lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic țintește al 23-lea turneu de Grand Slam din carieră și ar putea să joace în semifinale cu liderul din clasamentul mondial, Carlos Alcaraz.

ADVERTISEMENT