Life

Nu a cerut-o în căsătorie, iar ea a făcut un gest uluitor. Deznodământ dureros pentru o tânără

Iubitul ei nu a cerut-o în căsătorie și a tot amânat momentul. O tânără a decis însă să facă un gest uimitor, care a avut un deznodământ dureros.
05.02.2024 | 22:37
Nu a ceruto in casatorie iar ea a facut un gest uluitor Deznodamant dureros pentru o tanara
Nu a cerut-o în căsătorie, iar ea a făcut un gest uimitor. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubitul nu a cerut-o în căsătorie, iar ea credea că acesta tot amâna momentul. Tocmai din acest motiv, o tânără a decis să facă un gest uimitor. Nu avea să știe însă că deznodământul va fi unul cu adevărat dureros.

Nu a cerut-o în căsătorie, iar ea a făcut un gest uimitor

Povestea cuplului a fost dezvăluită de un organizator de nunți. Ce s-a întâmplat, de fapt? Tânăra a decis să nu mai aștepte ca iubitul ei să o ceară în căsătorie. Cei doi nu erau logodiți, însă ea a știut ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Astfel, a decis să pună la punct un plan până la cel mai mic detaliu. Chiar dacă nu a fost cerută în căsătorie, a decis să organizeze o nuntă surpriză, crezând că în acest mod o să își unească destinul cu partenerul ei.

Și dorind să facă totul special și să se asigure că va veni, ea a decis să planifice ziua cea mare la terenul de golf din localitatea lui. Cu toate acestea, reacția lui la nunta ei surpriză nu a fost prea bună. Mai exact, tânăra a rămas singură, plângând, în rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

“Acum doi ani am făcut decorul pentru o ceremonie foarte frumoasă, iar la jumătatea zilei am aflat că era o “nuntă surpriză”. Practic, ei nu erau logodiți, dar mireasa a planificat totul.

Iar mirele a apărut la terenul de golf crezând că joacă doar o partidă obișnuită de golf. Nu. A intrat la propria nuntă. A văzut-o pe ea stând la altar și a ieșit pe ușă. Așa cum ar fi trebuit”, a povestit aceasta, pe Reddit.

ADVERTISEMENT

Reacții pe bandă rulantă după gestul tinerei

Astfel, ceea ce trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața miresei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Iar comentariile au început să curgă. Nu puțini au fost cei care au rămas șocați de gestul făcut de tânără.

Nimeni nu a înțeles cum faptul că bărbatul nu a cerut-o în căsătorie nu a pus-o pe aceasta pe gânduri. Mai mult de atât, au fost și persoane care s-au întrebat de ce nimeni nu a oprit-o pe aceasta, arată Mirror.

ADVERTISEMENT

“Cum de nu a reușit nimeni să o convingă să renunțe la asta?”. “Trebuie să fie o iluzie că ar fi un lucru romantic, în timp ce, în realitate, absolut nimeni, nici măcar ea însăși, nu și-ar dori să fie în această situație. Ei bine, este posibil ca ea să își dorească. Dar pare nebună, așa că…”, au fost doar o parte dintre comentarii.

Au fost și persoane cărora le-a părut rău pentru situația în care a ajuns tânăra. Cu atât mai mult în condițiile în care nici mirele nu a dat prea multe detalii și a preferat să plece, fără să se mai uite în urmă.

ADVERTISEMENT