Life

Rochia de mireasă perfectă. Ce este bine să faci atunci când probezi o rochie de mireasă, sfaturi de aur de care să ții cont

Care este rochia de mireasă ideală. Ponturi prețioase pentru a alege cea mai bună ținută pentru ziua cea mare pentru tine.
19.01.2024 | 14:40
Rochia de mireasa perfecta Ce este bine sa faci atunci cand probezi o rochie de mireasa sfaturi de aur de care sa tii cont
Care este rochia de mireasă ideală. Ponturi prețioase pentru a alege cea mai bună ținută pentru ziua cea mare pentru tine. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă perfectă. Ce este bine să faci atunci când probezi o rochie de mireasă, sfaturi de aur de care să ții cont. Un cunoscut designer vestimentar a dezvăluit care sunt lucrurile de care trebuie să țină cont femeile.

Care este rochia de mireasă ideală. Ponturi prețioase pentru a alege cea mai bună ținută pentru ziua cea mare pentru tine

Care este rochia de mireasă ideală. Ponturi prețioase pentru a alege cea mai bună ținută pentru ziua cea mare pentru tine. Florin Burescu a mărturisit în emisiunea Ținuta la control, moderată de Romina Băluță, ce trebuie să știi înainte de a pleca la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Renumitul creator de modă este perfect conștient că rochia de mireasă este visată încă din copilărie de orice femeie, indiferent că este confecționată din dantelă, mătase sau tul sau că este de prințesă, sirenă sau cu pietre prețioase.

Unul dintre cele mai importante sfaturi spune că achiziționarea ținutei pentru cea mai importantă zi din viața unei doamne trebuie să se facă în compania unei singure persoane. Nicidecum nu se cere sfatul mamei sau soacrei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fie exact cum te vezi tu și cum te simți tu. Important este să vii singură la o astfel de alegere, maxim să vii cu o prietenă cu care simți tu că ai o chimie foarte bună și gândiți la fel, aveți aceleași principii de viață.

În rest, nu lua niciodată soacra, nu lua niciodată mama. Nu lua niciodată persoane ce sunt de altă generație. Niciodată”, a spus Florin Burescu, conform spectacola. Designerul mai subliniază că rochia de mireasă trebuie să te reprezinte în totalitate pe tine.

ADVERTISEMENT

Care sunt tendințele în privința rochiilor de mireasă

Florin Burescu a vorbit și despre tendințele care nu s-au schimbat foarte mult în ultima perioadă. Rochiile de mireasă cele mai căutate de doamne și domnișoare sunt cele elegante și rafinate. Legat de materiale, cele mai frumoase sunt mătasea și tulul.

„Au dispărut puțin aceste rochii provenite din zona orientală foarte încărcate, foarte voluminoase, extrem de accesorizate, care, pe lângă rochia în sine, care este deja un accesoriu, miresele mai vin și cu accesorii. 

ADVERTISEMENT

Acestea pot fi cercei, coliere, diademe, iar în cazul acesta dau mult prea multă informație, într-un timp foarte scurt sau pe un corp nu foarte generos. Se păstrează și anul acesta eleganța în privința rochiilor de mirese.

Aici vorbesc de aplicații din dantelă, foarte puțin rochiile integral din dantelă, poate puțină dantelă discretă”, a mai spus creatorul de modă în aceeași emisiune, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT