Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu a ieșit niciodată în club la Londra” Florin Manea, detalii de culise despre adaptarea lui Drăgușin la Tottenham

Florin Manea a dezvăluit lucruri importante despre Drăgușin la Tottenham. Agentul jucătorului a discutat despre adaptarea lui Radu, dar și despre sacrificiile pe care le face.
24.03.2024 | 23:20
Nu a iesit niciodata in club la Londra Florin Manea detalii de culise despre adaptarea lui Dragusin la Tottenham
Florin Manea, despre Radu Drăgușin la Tottenham. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După transferul la Tottenham, viața lui Radu Drăgușin s-a schimbat total. Chiar dacă a făcut un pas uriaș în viața sa sportivă, se pare că fundașul echipei naționale gestionează foarte bine lucrurile.

“Nu a ieșit niciodată în club la Londra” Florin Manea, detalii de culise despre adaptarea lui Drăgușin la Tottenham

Florin Manea a dezvăluitRadu Drăgușin s-a adaptat foarte bine la Tottenham. Fundașul echipei naționale se pregătește foarte bine și este profesionist.

ADVERTISEMENT

Agentul jucătorului a mărturisit că fotbalistul lui Spurs este 100% concentrat pe fotbal. Se antrenează în plus, nu iese în cluburi sau chiar în oraș și dă maximul pentru ca lucrurile să meargă foarte bine în cariera sa fotbalistică.

“Nu a ieșit deloc în Londra, să iasă prin cluburi sau să plece pe undeva. Nu știu nici dacă a ieșit de două ori să mănânce în oraș. Nu iese. Am ieșit noi de două ori la un restaurant. 

ADVERTISEMENT

Pleacă la 9 dimineața și vine pe la 3, 3 jumate după amiază. Pentru că bagă zilnic 2 ore în plus de sală, plus o oră pe teren. Nu e chiar foarte ușor. E ca și cum ai avea un serviciu. Trage și trage.

E și presiunea asta, se gândește și la națională, la Campionatul European. Își dorește foarte mult să reușească. Eu cred că deja putem să spunem că este cu un pas în barca câștigătoare”, a spus Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, după duelul câștigat de Spurs cu Aston Villa 4-0

“Era fericit și e normal așa, pentru că el asta și-a dorit. Își dorea să joace în Premier League și uite că a reușit. Nu i se pare că e mai greu și simte că a intrat în ritm. Se simte bine, dar a sesizat diferența de calitate.

Cred că a avut emoții pozitive. Mi-a zis că îi place să joace sub presiune, asta îi place lui și îl motivează treaba asta. Ei sunt foarte ok ca și grup și lui îi place acolo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a vorbit mereu cu el și i-a spus să stea liniștit că totul va fi în regulă, să aibă răbdare. Mâine avea stabilită o masă cu directorul sportiv, dar nu mai am ce să aflu.

Ei aveau un plan bine stabilit. Trebuia să își aștepte rândul și să își ajute echipa. Era normal, pentru că cei doi fundași au jucat foarte bine împreună și era greu să îi scoți. Dintr-un punct de vedere, nu era normal să îi scoți.

Concurența e progres. Toți au fost bucuroși pentru el, e normal. Ei îl știu zi de zi de la antrenamente. Pentru ei nu e o surpriză așa de mare, faptul că a jucat bine. Îl văd zi de zi la antrenamente.

Vorbeam cu cineva din club și mi-a spus că se antrenează excepțional. Nu ai ce să-i reproșezi. La antrenament e ca la meci pentru Radu. Așa ne-am propus noi de mulți ani. Cum te antrenezi, așa joci”, a declarat Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea, despre Radu Drăgușin după Villa - Tottenham 0-4

ADVERTISEMENT