Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Manea forțează marea lovitură în vară: Denis Drăguș în Premier League! „A fost aproape și de Stoke”

Florin Manea forţează încă un transfer în Premier League. Omul care l-a dus pe Drăguşin la Tottenham vrea să îl transfere în Anglia şi pe Denis Drăguş.
11.03.2024 | 13:10
Florin Manea forteaza marea lovitura in vara Denis Dragus in Premier League A fost aproape si de Stoke
Florin Manea forțează marea lovitură în vară: Denis Drăguș în Premier League! „A fost aproape și de Stoke”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Manea a reuşit marea lovitură în această iarnă pe piaţa trasferurilor. Agentul l-a dus pe Radu Drăguşin la Tottenham, care a plătit 26 de milioane de euro plus bonusuri celor de la Genoa.

Florin Manea forțează marea lovitură în vară: Denis Drăguș în Premier League!

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Florin Manea a dezvăluit că forţează o nouă lovitură în Premier League. Este vorba de Denis Drăguş, care ar putea ajunge în vară în cel mai tare campionat din lume:

ADVERTISEMENT

“Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum. Juve şi cei din Anglia, de pe aici… 

Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut. 

ADVERTISEMENT

“El a mai fost aproape de Stoke City înainte să meargă la Gaziantep”

Să îl duc într-un loc ca lumea. Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace.

Eu aşa cred şi deja am avut câteva discuţii. El a mai fost aproape de Stoke City înainte să meargă la Gaziantep. La modul în care se pregăteşte acum şi cum joacă, are o şansă.

ADVERTISEMENT

“Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League”

Este un jucător care îmi place foarte mult. Destabilizează, a început să şi marcheze. De ce să n-aibă şi el noroc? E şi o chestie de noroc, chiar dacă este şi de valoare.

Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic”, a spus agentul Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguş este împrumutat de Standard Liege până în vară la Gaziantep. Atacantul intră în ultimul an de contract cu echipa belgiană, iar în vară are mari şanse să facă parte în lotul de Euro al României.

Florin Manea forțează marea lovitură în vară: Denis Drăguș în Premier League!

ADVERTISEMENT
Tags: