Rică Răducanu este dezamăgit după ce afacerea pe care o are la mare, în stațiunea Neptun, a eșuat. Anul acesta, localul pe care îl deține nu a avut atât de mulți turiști.
Omul de afaceri și-a deschis un local pe litoralul românesc, însă lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, din păcate. Rică Răducanu are o terasă la Neptun, unde turiștii se pot bucura de preparate tradiționale.
Deși turiștii au multe variante din care pot alege, iar prețurile sunt unele accesibile, comparativ cu alte localuri din stațiunile de la Marea Neagră, localul afaceristului nu a avut atât de mulți clienți în sezonul estival.
De exemplu, sucul și berea au prețul de 10 lei la terasa renumitului portar. Localul a fost deschis la 1 iulie, însă acum sezonul este deja la final, iar turiștii puțini la număr.
“A mers pe naiba să mă ia… A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic. Acum stau și mă uit, e liniștită marea, mai sunt vreo 20 de oameni și de mâine pleacă toți.
Prețuri mari nu avem, sucul și berea sunt 10 lei la noi la terasă”, a declarat fostul portar al Rapidului și al echipei naționale pentru replicaonline.ro.
Rică Răducanu are afacerea de pe litoral de ani buni și petrece mult timp la localul său. De multe ori, acesta interacționează cu cei care îi treg pragul și chiar îi servește la masă.
Deși afaceristul a mărit tarifele la localul său, comparativ cu cele din 2021, preparatele tradiționale au prețuri rezonabile. De exemplu, prețul pentru o ciorbă începe de la 14 lei și poate să ajungă la 19 lei, dacă e vorba despre cea de burtă.
De asemenea, prețurile sunt accesibile și pentru porția de mici la grătar. O singură bucată costă 4,5 lei, iar cartofii prăjiți costă 9 lei, potrivit impact.ro.
Pentru o tochitură de pește cu mămăligă, turiștii trebuie să scoată din buzunar 33 de lei, iar platoul pescăresc are prețul de 40 de lei. O porție de pomana porcului cu mămăliguță costă 31 de lei.