Life

“Nu a mers nimic”. Rică Răducanu, supărat după ce afacerea lui de la mare a eșuat

Rică Răducanu, supărat după ce afacerea pe care o deține la mare a eșuat. Fostul portar are un local în stațiunea Neptun.
03.09.2023 | 12:25
Nu a mers nimic Rica Raducanu suparat dupa ce afacerea lui de la mare a esuat
Rică Răducanu deține o afacere pe litoral. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Rică Răducanu este dezamăgit după ce afacerea pe care o are la mare, în stațiunea Neptun, a eșuat. Anul acesta, localul pe care îl deține nu a avut atât de mulți turiști.

Afacerea de la mare a lui Rică Răducanu a eșuat, iar fostul portar este dezamăgit

Omul de afaceri și-a deschis un local pe litoralul românesc, însă lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, din păcate. Rică Răducanu are o terasă la Neptun, unde turiștii se pot bucura de preparate tradiționale.

ADVERTISEMENT

Deși turiștii au multe variante din care pot alege, iar prețurile sunt unele accesibile, comparativ cu alte localuri din stațiunile de la Marea Neagră, localul afaceristului nu a avut atât de mulți clienți în sezonul estival.

De exemplu, sucul și berea au prețul de 10 lei la terasa renumitului portar. Localul a fost deschis la 1 iulie, însă acum sezonul este deja la final, iar turiștii puțini la număr.

ADVERTISEMENT

“A mers pe naiba să mă ia… A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic. Acum stau și mă uit, e liniștită marea, mai sunt vreo 20 de oameni și de mâine pleacă toți.

Prețuri mari nu avem, sucul și berea sunt 10 lei la noi la terasă”, a declarat fostul portar al Rapidului și al echipei naționale pentru replicaonline.ro.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu are afacerea de pe litoral de ani buni și petrece mult timp la localul său. De multe ori, acesta interacționează cu cei care îi treg pragul și chiar îi servește la masă.

Ce prețuri sunt la localul lui Rică Răducanu

Deși afaceristul a mărit tarifele la localul său, comparativ cu cele din 2021, preparatele tradiționale au prețuri rezonabile. De exemplu, prețul pentru o ciorbă începe de la 14 lei și poate să ajungă la 19 lei, dacă e vorba despre cea de burtă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prețurile sunt accesibile și pentru porția de mici la grătar. O singură bucată costă 4,5 lei, iar cartofii prăjiți costă 9 lei, potrivit impact.ro.

Pentru o tochitură de pește cu mămăligă, turiștii trebuie să scoată din buzunar 33 de lei, iar platoul pescăresc are prețul de 40 de lei. O porție de pomana porcului cu mămăliguță costă 31 de lei.

ADVERTISEMENT